Cerca:   
Botiga > Joguines > Per tipus de joguina > Jocs familiars i cooperatius

JOGUINES: Jocs familiars i cooperatius

S´han trobat 395 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Catan. El joc

Catan. El joc

Klaus Teuber

Catan és un joc de taula per a tota la família que s’ha convertit en un fenomen mundial. Es tracta d’un joc que uneix estratègia, astúcia i capacitat de negociar i en el que els jugadores tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Construint pobles, establint rutes comercials, etc.

43.87€ (IVA inclòs)
Perudo

Perudo

Cosmo Fry, Alfredo Fernandini

¡Descubre este juego clásico de faroleo repleto de sorpresas! Tira tus cinco dados con la ayuda de tu cubilete, mira en secreto el resultado y adivina lo que han sacado las demás personas. ¡Supera y desafía a tus oponentes si quieres ganar!

21.55€ (IVA inclòs)
Carcassonne (català)

Carcassonne (català)

Klaus-Jürgen Wrede

Carcassonne s'ha convertit en tot un clàssic dels jocs de taula que ha captivat el món sencer per la seva senzillesa i per la novetat de cada partida. Creeu entre tots una regió que sempre serà diferent. Ompliu-la de cavallers, monjos i viatgeres. I gaudiu del joc amb els amics i la família!

29.25€ (IVA inclòs)
Catan. El joc. Ampliació 5-6 jugadors

Catan. El joc. Ampliació 5-6 jugadors

Klaus Teuber

Un mapa més gran per donar cabuda a dos jugadors més. Moltes més oportunitats de marcar la teva ruta i de negociar amb els companys de l'illa. És necessari Catan – Joc Bàsic per a jugar.

24.38€ (IVA inclòs)
Parauleja, joc educatiu

Parauleja, joc educatiu

Lúdilo

Parauleja és un divertit joc de cartes de doble cara que posarà a prova el teu coneixement del llenguatge. El més ràpid guanyarà la partida!

13.16€ (IVA inclòs)
Joc de cartes amb preguntes per treballar les emocions. MutKids

Joc de cartes amb preguntes per treballar les emocions. MutKids

Silvia Dolz

Joc de cartes amb preguntes per treballar les emocions, per establir un vincle entre pares i fills, terapeuta-client, psicòlegs, educadors, treballadors socials..., i qui vulgui passar una bona estona tot parlant d'emocions i sentiments.

13.99€ (IVA inclòs)
Pole Position

Pole Position

Smart Games

¡Encuentra la posición correcta de los coches de carreras magnéticos y comprueba quién obtiene la victoria! Para jugar, selecciona el reto y, si es necesario, coloca la base de circuito en la caja de metal. Después, coloca todos los coches en el circuito, teniendo en cuenta el orden en el que los coches terminarán la carrera. Sólo hay una posición posible.

14.92€ (IVA inclòs)
UNO All Wild! ¡Todas las cartas son comodines!

UNO All Wild! ¡Todas las cartas son comodines!

Mattel Games

¡Ponte cómodo para jugar con los comodines! No hay colores ni números, ¿y qué? ¡Todas las cartas son comodines! ¡Sé el primero en quedarte sin cartas! Con nuevas cartas especiales que cambian el juego.

12.85€ (IVA inclòs)
Twister Air

Twister Air

Hasbro Gaming

Lleva tus movimientos del tapete a la pantalla con el nuevo juego Twister Air. Este juego con aplicación es una emocionante versión de realidad aumentada del clásico juego. Ganarás puntos por cada círculo que marques con éxito.

34.52€ (IVA inclòs)
Patachof

Patachof

Óscar Romero, Miguel Ramos

Tras una dura selección, las mejores patatas ya están preparadas para el campeonato de saltos de trampolín. Realiza el salto de ángel o tírate a bomba, pero sé quien tenga más patatas en remojo al final de la partida para proclamarte campeón del mundo en Patachof.

12.40€ (IVA inclòs)
1 de 40
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada