Cerca:   
Gran quadern montessori per progressar en mates. A partir de 7 anys

Gran quadern montessori per progressar en mates. A partir de 7 anys

Delphine Urvoy

Aquest quadern ofereix més de 100 activitats variades que segueixen els principis de la pedagogia Montessori per explicar les matemàtiques als alumnes de segon y tercer de primària, i ajudar-los a progressar d’una manera tranquil•la.

15.50€ (IVA inclòs)
El monstre de colors. Doctor d'emocions

El monstre de colors. Doctor d'emocions

Anna Llenas Serra

El Monstre de Colors ara és doctor i ajuda a curar les emocions, sobretot aquelles que s'han fet tan grans que costen de digerir. Després de reconèixer i posar nom a les emocions, ara, amb l'ajuda del seu maletí, ens ensenyarà a regular-les per tal de sentir-nos millor. Ens hi acompanyes?

16.95€ (IVA inclòs)
Fruita de temporada

Fruita de temporada

Clara Corman

Un àlbum lúdic e interactiu amb el que els infants coneixeran una gran varietat de fruites. Aixecant les pestanyes descobriran el seu interior. Aquest imaginari en cartró, amb textos curts i simples, és molt fàcil de manipular per als petits lectors. A més és original perquè ens presenta algunes fruites exòtiques. Al final del llibre, trobarem un calendari que recapitula l’estacionalitat de les fruites.

14.00€ (IVA inclòs)
La conquesta de l'ortografia. Com l'infant aprèn l'ortografia

La conquesta de l'ortografia. Com l'infant aprèn l'ortografia

Ramon Bassa i Martín

El llibre presenta una introducció sociohistòrica al concepte d’escriptura, els sistemes d’escriptura i com hem arribat a l’escriptura alfabètica. Va seguida d’un estudi sobre la detecció fonemàtica, una mostra de perfils fonològics i els quadres de correspondències de la llengua catalana.

32.00€ (IVA inclòs)
Em portaré molt bé

Em portaré molt bé

Chris Haughton

El Simó vol ser el millor gos del món. Es portarà molt bé. Però quan l’Alfonso, el seu amo, surt a fer un encàrrec, el Simó veu que a la taula de la cuina hi ha un deliciós pastís i és que.. és que... No ho pot evitar! I després veu un gat! Al Simó li encanta perseguir gats... Ser bo sempre és molt difícil. Sobretot per al Simó!

10.90€ (IVA inclòs)

JOGUINES

Hollow Two By Two

Hollow Two By Two

Recent Toys

¡Dos veces dos es sinónimo de diversión! Gira y resuelve, ¡consigue que solo quede un color por lado! Esta versión hueca del clásico Two By Two es un pequeño y llamativo rompecabezas giratorio. Perfecto para los aficionados a los rompecabezs que se inician en este mundo, el asombroso mecanismo sin núcleo de este rompecabezas es una delicia para los ojos y la mente.

21.94€ (IVA inclòs)

MATERIAL EDUCATIU

Adapta-Lado

Adapta-Lado

Lado

Tres adaptadores para colocar bien los dedos. Flexibles y con tres caras para tres dedos. Para diestros y para zurdos, con dos posturas para corregir los dos errores más comunes.

4.91€ (IVA inclòs)

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada