Cerca:   
Estima'm... però vull saber-ne més. Com educar per fer petons i abraçades, passar de les drogues i ser persona en un món digital

Estima'm... però vull saber-ne més. Com educar per fer petons i abraçades, passar de les drogues i ser persona en un món digital

Jaume Funes Artiga

Aquest llibre és una guia imprescindible sobre com els pares, mares i els educadors podem acompanyar als adolescents i influir positivament la seva constant i impacient recerca de felicitat. I recordeu, tracteu d’entendre sempre les seves respostes, aparentment dures: no són més que missatges ocults per continuar sentint-se estimats, per a no descobrir la vida en soledat.

17.90€ (IVA inclòs)
Barrejacolors

Barrejacolors

Marina Sáez Rubio

Llibre per fomentar l'aprenentatge dels colors tot jugant i vivint una història d'aventures en mons fantàstics amb uns personatges entranyables.

19.95€ (IVA inclòs)
El meu hort

El meu hort

Gerda Müller

La Sofia és una nena de ciutat, però passa les vacances al camp amb els seus avis. A la casa hi ha un hort magnífic on creixen tota mena de verdures. Així, la Sofia descobrirà els misteris de les plantes i els secrets que s’amaguen sota terra. Vols conèixer-los tu també?

16.95€ (IVA inclòs)
M'estimo, t'estimo. Una guia per desenvolupar relacions sanes (i millorar les que ja tens)

M'estimo, t'estimo. Una guia per desenvolupar relacions sanes (i millorar les que ja tens)

María Esclapez

A través de reflexions, exercicis pràctics i exemples extrets de la seva consulta, María Esclapez t'ensenya en aquest llibre que mai no és massa tard per aprendre a ser conscient de les teves vivències, estimar-te i valorar-te, primer com a persona i després com a parella.

18.90€ (IVA inclòs)
Dobble connect

Dobble connect

Asmodee

¡Forma equipos, busca el símbolo y conecta 4 cartas seguidas antes que los demás equipos! Dobble Connect es una frenética vuelta de tuerca al Dobble original, al que convierte en el juego de velocidad definitivo para pasarlo en grande con tu familia y amigos. ¡A buscar!

15.66€ (IVA inclòs)

JOGUINES

La pera és la repera

La pera és la repera

Vivim Del Cuentu, Sebastià Serra

Les fruites i verdures d'aquest conte viuen diferents situacions en el dia a dia com les que poden experimentar els nens i nenes en l'entorn familiar i escolar. Un conte divertit i ple d'emocions. La pera és tan creguda que la resta de fruites se n'acaben afartant.

7.45€ (IVA inclòs)

MATERIAL EDUCATIU

Spirograph rasca & brilla

Spirograph rasca & brilla

WorldBrands

Crea brillantes y asombrosos diseños multicolor. ¡El original juego para crear increíbles diseños! Desde 1965, Spirograph ha hecho posible que los aspirantes a artistas de todas las edades creen diseños maravillosamente intrincados.

24.09€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2021 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada