Cerca:   
Botiga > Joguines > Per tipus de joguina > Jocs familiars i cooperatius

JOGUINES: Jocs familiars i cooperatius

S´han trobat 404 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Catan. El joc

Catan. El joc

Klaus Teuber

Catan és un joc de taula per a tota la família que s’ha convertit en un fenomen mundial. Es tracta d’un joc que uneix estratègia, astúcia i capacitat de negociar i en el que els jugadores tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Construint pobles, establint rutes comercials, etc.

43.87€ (IVA inclòs)
Perudo

Perudo

Cosmo Fry, Alfredo Fernandini

¡Descubre este juego clásico de faroleo repleto de sorpresas! Tira tus cinco dados con la ayuda de tu cubilete, mira en secreto el resultado y adivina lo que han sacado las demás personas. ¡Supera y desafía a tus oponentes si quieres ganar!

21.55€ (IVA inclòs)
Carcassonne (català)

Carcassonne (català)

Klaus-Jürgen Wrede

Carcassonne s'ha convertit en tot un clàssic dels jocs de taula que ha captivat el món sencer per la seva senzillesa i per la novetat de cada partida. Creeu entre tots una regió que sempre serà diferent. Ompliu-la de cavallers, monjos i viatgeres. I gaudiu del joc amb els amics i la família!

29.25€ (IVA inclòs)
Catan. El joc. Ampliació 5-6 jugadors

Catan. El joc. Ampliació 5-6 jugadors

Klaus Teuber

Un mapa més gran per donar cabuda a dos jugadors més. Moltes més oportunitats de marcar la teva ruta i de negociar amb els companys de l'illa. És necessari Catan – Joc Bàsic per a jugar.

24.38€ (IVA inclòs)
Parauleja, joc educatiu

Parauleja, joc educatiu

Lúdilo

Parauleja és un divertit joc de cartes de doble cara que posarà a prova el teu coneixement del llenguatge. El més ràpid guanyarà la partida!

13.16€ (IVA inclòs)
Joc de cartes amb preguntes per treballar les emocions. MutKids

Joc de cartes amb preguntes per treballar les emocions. MutKids

Silvia Dolz

Joc de cartes amb preguntes per treballar les emocions, per establir un vincle entre pares i fills, terapeuta-client, psicòlegs, educadors, treballadors socials..., i qui vulgui passar una bona estona tot parlant d'emocions i sentiments.

13.99€ (IVA inclòs)
¿Cómo te sentirías si...?

¿Cómo te sentirías si...?

Akros educativo

Juego con imágenes reales para reconocer, aceptar y validar las emociones que podemos sentir en diferentes situaciones. Permite aprender que somos diferentes y podemos sentir distintas emociones ante una misma situación.

23.41€ (IVA inclòs)
Colores primarios y secundarios

Colores primarios y secundarios

Akros educativo

Juego inclusivo de asociación para descubrir los colores primarios y secundarios. Lanza los dados y completa las ruedas cromáticas con fotografías de la vida real. Favorece la inclusión en el aula. Incluye el sistema gráfico de identificación de colores de ColorADD para daltónicos

23.81€ (IVA inclòs)
Unicornio Destello

Unicornio Destello

Haba

¡Unicornio Destello y sus amigos juegan hoy a las familias! ¿Os apuntáis? Con un poco de concentración y la dosis justa de suerte, podéis conseguir cuatro cartas iguales y formar así una familia. La recompensa es un cristal de nube. ¿Quién conseguirá reunir más cristales de nube?

9.21€ (IVA inclòs)
La Baraja. Juegos tradicionales

La Baraja. Juegos tradicionales

Zacatrus

¡La brisca, el tute y el chinchón molan un montón! Una clásica baraja española que no puede faltar en el rincón de los juegos de mesa. Incluye caja de cartón para jugar en familia a los juegos tradicionales en cualquier parte.

3.76€ (IVA inclòs)
1 de 41
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada