Cerca:   

Ajuda de la botiga


COM COMPRAR
 
Els senzills passos que necessita seguir per adquirir algun de la nostra botiga són: amor
 • Seleccionar els productes que desitgi adquirir i afegir a la cistella de compra.
 • Selecciona el país de destinació i la forma d'enviament.
 • Identifiqueu-vos o registrar-se.
 • Confirmar les dades d'enviament.
 • Seleccioneu la forma de pagament


 • TROBAR EL PRODUCTE QUE DESITJA
   
  Els productes i serveis que li oferim els pot trobar per alguna de les següents formes:
  a. Recorrent les diferents seccions de la botiga fins a trobar el llibre o producte que desitgi.
  En trobar-lo i prémer sobre ell podrà visualitzar-lo amb fotografia i descripció del mateix. Hi trobareu un enllaç per veure més detalls de l'article, i si li agrada només ha de afegir-lo a la cistella.
  Accedir a les seccions temàtiques
  b. Utilitzant el cercador de la botiga
  El cercador de la botiga ubicat a la part superior de la pàgina que li permet buscar qualsevol llibre o producte de forma ràpida i eficaç; Només ha d'introduir la paraula de cerca i li presentarà el resultat, permetent accedir directament al producte escollit.
  Tambíen pot utilitzar el cercador avançat on puesde especificar la seva recerca per títol, autor, isbn, etc. Accedir al cercador avançat .

  Quan trobi els productes desitjats afegiu-a a la cistella de compra, prement Afegir a la cistella . Els productes seleccionats s'agreguen al cistell de la compra, localitzada a la columna de l'esquerra.


  CISTELLA
  A la part superior esquerra es troba l'opció de Veure contingut cistella ; prement en aquesta opció pot visualitzar els productes que hagi seleccionat i col·locat a la cistella. Així com tambíen se li mostraran les despeses d'enviament aplicables i la formes de pagament disponibles.
  Hi ha diverses accions que es pot realitzar a la cistella de la compra:

  a. COMPRAR
  Una vegada que hagi seleccionat i agregat els articles a la cistella de compra, podeu prémer sobre el botó FINALITZAR COMANDA i iniciar el procés de compra dels articles afegits, per a aquesta acció ha d'estar identificat al nostre web.

  b. MODIFICAR QUANTITAT
  Per realitzar modificacions en la quantitat de productes inclosos en la cistella de compra ha d'utilitzar les fletxes que apareixen al costat de la quantitat.

  c. ELIMINAR
  Podeu utilitzar aquesta opció en la línia corresponent al producte que hagi seleccionat i vulgueu treure de la cistella de compra.


  ENVIAMENT
  Les despeses d'enviament es calculen automàticament en temps real perquè vostè pugui veure l'import total de la seva compra. Aquest càlcul es realitza en base a les següents variables:
  1. País de destí: El destí de l'enviament influeix en el preu segons les tarifes de l'operador logístic.
  2. Pes total de la comanda: Aquest pes serà la suma dels pesos individuals dels llibres mes el pes de l'embalatge.
  3. Forma d'enviament: Cadascuna de les següents formes d'enviament que li oferim impliquen despeses i temps de lliurament diferents:
   • Correu (Carta)
    1. Espanya i Andorra: Carta certificada un servei amb temps de lliurament curts i a un preu accessible. Termini de lliurament entre 8 i 15 dies.
    2. Internacional: Carta certificada, servei aeri. Temps de lliurament Europa de 4 a 10 dies, resta de 15 a 30 dies depenent la destinació.

   • Correu (paquet)
    1. Espanya i Andorra: Aquest servei es presta per paquet blau, termini de lliurament entre 10 i 25 dies.

    2. Internacional Prioritari (aeri): Paquet certificat que viatja per avio, els terminis de lliurament per a Europa de 8 a 15 dies, resta de països 20 i 90 dies.

    • Correu econòmic (paquet)
     1. Internacional econòmic (superfície / vaixell): Paquet certificat que viatja per superfície / vaixell, els terminis de lliurament per Europa de 15 a 30 dies, resta de països de 45 a 120 dies .

    • Missatgeria
     1. Espanya i Portugal (península):
      1. Correos Express
       Lliurament de 4 a 10 dies hàbils. Es realitzen dos intents de lliurament i si no s'haurà de recollir en punt de lliurament de la localitat. No es pot especificar horari de lliurament.
     2. Internacional: Servei de missatgeria accelerada a un preu realment baix. Servei disponible per a tots els països. Terminis de lliurament de 7 a 14 dies.
  NOTA IMPORTANT:
  Tots els terminis de lliurament són aproximats, poden variar depenent el destí i estan subjectes a disponibilitat dels productes.
  Els enviaments a Canàries, Ceuta, Melilla i Portugal Illes únicament es poden tramitar per correus.


  IDENTIFICACIÓ O REGISTRE
  Per realitzar les compar amb nosaltres és neceario que es trobi registrat, si ja ha realitzat compres amb nosaltres o aquesta registrat a la nostra web només cal que introdueixi la seva adreça de correu electrònic (email) i contrasenya.
  En cas de no estar registrat el haurà de fer seguint uns senzills passos des del àrea de registre.
  Si ha oblidat la seva contrasenya, utilitzeu l'opció de He oblidat la contrasenya , on necessita proporcionar-nos l'adreça de correu electrònic (email) amb què es va registrar i en breus minuts rebrà un missatge amb les instruccions per assignar-li una nova contrasenya.

  DADES D'ENVIAMENT
  Confirmeu les dades d'enviament dels productes; si ho desitja pot indicar dades de facturació diferents als d'enviament. Recordeu proporcionar totes les dades i l'adreça completa per facilitar el lliurament .
  PAGAMENT
  Depenent del seu país tenim diferents opcions de pagament:
  1. Targeta de Crèdit.
   Les targetes de crèdit admeses són: Visa , Electron , Mastercard o Mestre de qualsevol banc. La transacció és totalment segura, ja que botiga compta amb la més avançada tecnologia per protegir la seva pagament; la introducció del nombre de targeta es realitza directament al servidor segur (SSL) de "Servired" (empresa participada per Visa Espanya) i incorpora els últims protocols de comerç electrònic desenvolupats per VISA i MasterCard, que són 3D Secure (Verified by Visa) i SPA / UCAF.
   La botiga en cap moment guarda o registra les dades de la targeta bancària.
   Què és compra segura Verified by Visa o Mastercard SecureCode
  2. Transferència bancària.
   • A Espanya: Transferència o dipòsit bancari en qualsevol sucursal de Banc Sabadell. Al moment d'efectuar la compra se li indicarà el procediment i el compte per realitzar la transferència o dipòsit bancari.
   • Internacional: Per a la resta dels països es pot realitzar una transferència internacional des del seu banc habitual. Al moment d'efectuar la compra se li indicarà el procediment i el compte per realitzar la transferència o dipòsit bancari. Per a transferències internacionals des de fora de la Unió Europea el seu banc pot aplicar algun tipus de càrrec o comissió, les realitzades des de bancs de la Unió Europea la comissió serà la mateixa que una trasnferencia nacional.

  3. Enviament contra reemborsament: Aquesta modalitat només s'aplica per a Espanya la mercaderia s'envia al domicili del comprador, qui al rebre-abona la quantitat corresponent. El servei té un sobrecost per despeses de gestió (4,39 euros).
   Modalitat d'enviament Reemborsament
   Correu Espanya (Excepte Canàries, Ceuta i Melilla)
   Missatgeria Espanya (excepte Canàries, Ceuta i Melilla)CANVI DE MONEDA
Tots els nostres preus estan expressats en EUROS (€) . Per conèixer el tipus de canvi a la seva moneda local li recomanem consulti en un banc de la seva localitat, o bé de manera informativa a Yahoo-Finances ( http://es.finance.yahoo.com/divisas/conversor/ ).
qual IVA
El preu amb IVA s'aplica a Espanya (exepte Canàries, Ceuta i Melilla) i països de la Comunitat Europea. A la resta dels països i les Canàries, Ceuta i Melilla NO es cobra IVA .

MÉS AJUDA - CONTACTAR AMB NOSALTRES
Per obtenir ajuda addicional li demanem contacti amb nosaltres mitjançant la forma de contacte o bé per telèfon en l'horari indicat

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2021 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada