Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil

LLIBRES : Infantil i juvenil

S´han trobat 1328 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Dani té una germaneta. Comprendre la gelosia

Dani té una germaneta. Comprendre la gelosia

Begoña Ibarrola, Jesús López

Dani ha tingut una germaneta i sent moltes emocions desagradables. Creus que aconseguirà sentir-se millor quan parli amb els adults? La vols ajudar a sentir-se millor? Escrit per una psicòloga especialista en intel•ligència emocional. Per a nens i nenes d'entre 2 i 6 anys.

14.60€ (IVA inclòs)
On/off. Un conte per aprendre a desconnectar

On/off. Un conte per aprendre a desconnectar

Elisenda Roca, Cristina Losantos

Un conte per aprendre a desconnectar. L'Adela, en Roger i en Tamirat són molt bons amics. Però tot canvia el dia que a en Roger li fan un regal inesperat: un mòbil! Els seus dos amics de l'ànima veuen com en Roger es transforma i ja no és el que era: se'l veu com hipnotitzat i està sempre pendent del mòbil. I el pitjor de tot és que s'adonen que hi ha més nens com ell!

9.90€ (IVA inclòs)
Escolta i llegeix la llegenda de sant jordi

Escolta i llegeix la llegenda de sant jordi

Gina Samba, Betania Zacarias

Temps era temps, a un poble petit i costerut, hi va arribar un drac ferotge, afamat i molt temut... Per primera vegada en un llibre, podràs llegir i escoltar la llegenda de Sant Jordi.

11.95€ (IVA inclòs)
Els animals. Llibre de tela. La meva primera biblioteca montessori

Els animals. Llibre de tela. La meva primera biblioteca montessori

Estrella Polar

La pedagogia Montessori defensa que tot el que es mostri a les criatures sigui el més realista possible, sobretot durant els sis primers anys. Aquest llibre conté fotografies perquè les nenes i els nens desenvolupin el seu vocabulari i aprenguin sobre el món que els envolta.

13.95€ (IVA inclòs)
Visca les ungles de colors!

Visca les ungles de colors!

Alicia Acosta, Luis Amavisca, Gusti

A Juan li encanta pintar-se les uñas de molts colors, ho gaudeix molt, tant en casa com amb una amiga seva. Pero un dia en el cole se ríen de ell diciéndole que por pintarse les uñas és una nena. Juan se sent dolido, i quan passa per segona vegada decideix no anar més a la cole amb les uñas pintades. El padre de Juan entonces decide recogerle como siempre con la sonrisa puesta, pero también con las uñas pintadas de colores.

14.90€ (IVA inclòs)
Do re mi (Català)

Do re mi (Català)

Antonio Rubio Herrero, Óscar Villán Seoane

Aquest conte malgrat l'aparent senzillesa, tant el disseny com el contingut dels llibres, a partir de temes propers als interessos dels més petits, són fruit d'un llarg procés de reflexió i creació. Fent servir els recursos del cançoner tradicional infantil (rima, ritme, enumeració, repetició, acumulació...) i unes imatges reconeixibles que destaquen sobre fons clars.

8.50€ (IVA inclòs)
Parlo com el riu

Parlo com el riu

Jordan Scott, Sydney Smith

«Em desperto cada matí envoltat pels sons de les paraules. Paraules que no soc capaç de dir.» Dedica un momento a escoltar com parles. Alguna vegada les paraules s’han quedat encalladles a la teva gola com si haguessin arrelat dins de la boca? Jordan Scott ha escrit, des de la seva pròpia experiència, un llibre poderós que destil•la autenticitat i lirisme per descriure el que sent un noi que tartamudeja. Un àlbum per a qualsevol persona que s’hagi sentit sola o simplement diferent.

14.50€ (IVA inclòs)
Les meves primeres melodies clàssiques

Les meves primeres melodies clàssiques

Severine Cordier

Un llibre sonor! Prem el botó, escolta i descobreix precioses melodies. Troba, a cada doble pàgina, el botó que farà sonar la música clàssica. Mentre escolta les melodies, l’infant podrà deleitar-se mirant les imatges. Una manera d’introduir la música clàssica a la vida dels més petits i despertar la seva oïda i sensibilitat musical.

9.95€ (IVA inclòs)
Adéu. Conte per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància.

Adéu. Conte per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància.

Rafa Guerrero, Jesús López Pastor

Aquest conte és una eina clau per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància, ja que proporciona un relat amb recursos que ajuden a entendre la situació per la qual passen els protagonistes.

16.95€ (IVA inclòs)
Troba l'amor. Conte per aprendre a conèixer i expressar l'amor a la infància

Troba l'amor. Conte per aprendre a conèixer i expressar l'amor a la infància

Beatriz Saguar, Nicolás Saguar, Andrés Pabón

L'amor que sentim pels nostres fills ens ajuda a transitar per les etapes més difícils de la criança. A partir d'aquest amor que reben, els nens i nenes construeixen la seva autoestima. Aquest conte és una eina clau per conèixer i expressar l'amor a la infància.

14.96€ (IVA inclòs)
1 de 133
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2021 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada