Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > A partir 12 anys

LLIBRES : A partir 12 anys

RECERCA

  • En aquesta secció:
        

S´han trobat 20 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Em dic Goa. El dia que es va parar el món

Em dic Goa. El dia que es va parar el món

Míriam Tirado Torras

La Goa és una adolescent que acaba de fer 12 anys i veu com la seva vida fa un gir inesperat de la nit al dia: els seus pares s'han separat, ara tenen dues cases i tota la seva vida repartida entre elles. Quantes coses per tenir només 12 anys. La Goa només vol estar tranquil•la i que la deixin estar una estona amb la tablet per expressar tot el que li passa pel cap en un vídeo-diari per a ella mateixa. Perquè créixer no és pas fàcil!

16.95€ (IVA inclòs)
Em dic Goa 2. Que fort, goa!

Em dic Goa 2. Que fort, goa!

Míriam Tirado Torras

El segon títol de la sèrie Em dic Goa, que ha captivat la imaginació de milers de joves lectors. Un inici de curs ple d’emocionar per a la Goa i els seus amics, un grup que serà clau per surfejar tot el que passa quan tens 12 anys. La Goa seguirà compartint els seus pensaments i emocions al diari que grava per a ella mateixa. Tant de bo la vida tingués un manual d’instruccions!

16.95€ (IVA inclòs)
El fantasma de Canterville i altres contes

El fantasma de Canterville i altres contes

Oscar Wilde

En aquest volum es reuneixen els contes més famosos d'Oscar Wilde: petites obres mestres plenes d'humor, fantasia i ironia, d'un dels millors contistes de tots els temps.

13.50€ (IVA inclòs)
Les aventures d'Arsène Lupin, lladre i cavaller

Les aventures d'Arsène Lupin, lladre i cavaller

Maurice Leblanc

Aquest llibre és una adaptació de les peripècies d'Arsène Lupin, el lladre més elegant de tots els temps. En aquest volum estan recollides nou de les seves primeres narracions, que permetran conèixer al personatge que va crear Leblanc i que tanta fama li va proporcionar.

13.50€ (IVA inclòs)
Què hi tens al cap, Lis?

Què hi tens al cap, Lis?

Ruth Tormo

La Lis forma part de la família Testa, la saga d'inventors per excel·lència del món. Però a la seva edat encara no s'ha estrenat com a inventora, i sap que el temps se li esgota perquè mai cap Testa no ha trigat tant a presentar el seu primer invent. I si resulta que no és una Testa autèntica? Quin secret s'amaga darrere les dones inventores de la família Testa?

11.50€ (IVA inclòs)
El cervell humà. Explicat pel Dr. Santiago Ramon y Cajal

El cervell humà. Explicat pel Dr. Santiago Ramon y Cajal

Pablo Barrecheguren, Isa Loureiro

Acompanya el Dr. Ramón y Cajal en aquest viatge on aprendràs temes fascinants, com ara la plasticitat cerebral, o quin és el nostre sisè sentit, i coneixeràs altres grans científics i científiques, com la premi Nobel Rita Levi-Montalcini.

19.90€ (IVA inclòs)
El curiós incident del gos a mitjanit

El curiós incident del gos a mitjanit

Mark Haddon

Elogiada amb entusiasme per milions de lectors arreu del món, "El curiós incident del gos a mitjanit" és una novel·la que no s'assembla a cap altra. El narrador, Christopher Boone, té quinze anys i pateix una forma lleu d’autisme. És tot un expert en matemàtiques, però sap molt poques coses sobre els éssers humans. Li agraden les llistes, els sistemes, la veritat...

16.90€ (IVA inclòs)
El vermell mola

El vermell mola

Lucia Zamolo

Un llibre que es troba a la frontera entre el llibre informatiu, el diari, la novel·la gràfica i el manual d'autoajuda.

16.50€ (IVA inclòs)
Billy Elliot (català)

Billy Elliot (català)

Melvin Burgess

A en Billy, la vida se li capgira un dia que es fixa en unes nenes que fan ballet al mateix gimnàs on ell va de mala gana a fer boxa per seguir amb la tradició familiar. Queda fascinat per la màgia de la dansa i decideix provar-ho. Però el pare i el germà gran, inmersos en una vaga minera que ja fa molt de temps que dura, no accepten que el noi vulgui fer ballet.

9.00€ (IVA inclòs)
Diumenge al matí, al peu del salze

Diumenge al matí, al peu del salze

Dolors Garcia Cornellà

Una colla de companys i companyes són convocats per Facebook a la mateixa casa rural on van dur a terme les colònies de fi de curs cinc any enrere. Durant un cap de setmana viuran plegats, aïllats de la resta del món, compartint vivències i sentiments, i amb l'objectiu de desenterrar la capsa que van enterrar després d'omplir-la amb una sèrie d'objectes que simbolitzaven el passat i el futur que es començaven a construir.

13.60€ (IVA inclòs)
1 de 2
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada