Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > A partir 12 anys

LLIBRES : A partir 12 anys

S´han trobat 20 productes. Es mostren resultats del 11 al 20.

Ave, Júlia

Ave, Júlia

Nathalie Pons

El pare de la Virginia ha heretat un bust d'una noia jove esculpit a Barcino durant el segle II d.C. En principi, la Virginia no hi té cap interès, però l'evident semblança que hi ha entre ella i l'escultura farà que descobreixi en la Júlia, la noia de l'escultura, un passat ple d'emocioons i lluites per l'amor, l'amistat i la llibertat.

10.95€ (IVA inclòs)
Un món de dones extraordinàries

Un món de dones extraordinàries

Eva Prada Rodríguez

Et convidem a fer un viatge pels cinc continents, a través de les diferents èpoques de la humanitat, per descobrir les biografies de dones que van marcar la història.

18.95€ (IVA inclòs)
Anatomia, encunys i il-lustracions per observar el cos humà

Anatomia, encunys i il-lustracions per observar el cos humà

Hélène Druvert

Descobreix el cos humà a través d'animacions excepcionals. Un llibre únic dins del seu gènere que, gràcies a la superposició de solapes i encunys minuciosos fet amb làser, entra a tots els racons de l'organisme humà.

29.02€ (IVA inclòs)
Contes per educar infants feliços.

Contes per educar infants feliços.

Begoña Ibarrola Lopez de Davalillo, Jesús Gabán Bravo

La felicitat  és un estat d'harmonia i plenitud interior, una actitud personal davant la vida. Si voleu ajudar els vostres fills a fer un aprenentatge apassionant, aquí teniu moltes pistes per poder-ho fer.

21.00€ (IVA inclòs)
Avivament 11-12 anys

Avivament 11-12 anys

AA.VV.

L’èxit internacional de la col lecció es deu a la gran varietat de preguntes sobre diverses temàtiques i al seu format tan atractiu. Als pares els encantarà aquesta col lecció i els nens no podran deixar de llegir-la.

7.50€ (IVA inclòs)
La Pili i el ballet misteriós

La Pili i el ballet misteriós

Montserrat Roca I Reguant

La Pili, la protagonista de la novel·la, és una noia que en la seva adolescència recent estrenada topa amb un seguit de circumstàncies (canvi d'escola; un accident, l'encontre amb l'amic més que amic, etc..) que li procuren el descobriment del ballet i el despertar de la seva vocació cap a aquest art complet.

14.00€ (IVA inclòs)
El món de Sofia. La gran novel·la sobre la història de la filosofia

El món de Sofia. La gran novel·la sobre la història de la filosofia

Jostein Gaarder

Alberto Knox és un misteriós i extraordinari professor de filosofia que explica a Sofia Amundsen, una nena de quinze anys, la vida i l'obra dels grans pensadors de la història.

11.95€ (IVA inclòs)
Música de Catalunya

Música de Catalunya

Oriol Martorell, Pilarín Bayés

Un recorregut per la música de casa nostra, un camí pels diferents gèneres i àmbits de l'art musical que els intèrprets i compositors catalans han ofert al llarg dels anys. Des de la cançó popular, els balls tradicionals, el rock, el pop, la Nova Cançó i la cançó d'autor fins a les noves fornades del tot just estrenat segle XXI.

4.95€ (IVA inclòs)
L'4ss4ss1n4t d3l prof3ssor d3 m4t3m4t1qu3s

L'4ss4ss1n4t d3l prof3ssor d3 m4t3m4t1qu3s

Jordi Sierra i Fabra

En Flip no sap què fer perquè tres dels seus alumnes s´adonin que les matemàtiques són com un joc. Per això, i perquè no vol suspendrels, els proposa que resolguin en grup tot un seguit de problemes. Un bon dia en Flip és assassinat i mor davant mateix dels nois! Per poder descobrir i capturar l´assassí del seu professor, els tres amics han de resoldre un seguit d´enigmes, jocs d´enginy, problemes i pistes que els conduiran de dret al culpable.

11.50€ (IVA inclòs)
L'assassinat del professor de música.

L'assassinat del professor de música.

Jordi Sierra i Fabra

El professor de música, en Gustau Vallbona, ha estat segrestat. La Irene, en Robert i l´Antoni són els alumnes designats pel criminal per resoldre les pistes d´un macabre joc que servirà per salvar la vida del professor. Només tenen temps fins a les dues... del migdia, i els esperen diverses proves i endevinalles relacionades amb el món de la música que hauran de resoldre. També hauran de posar en pràctica els seus coneixements de solfeig i d´història de la música i hauran de fer servir el sentit comú per arribar a temps i evitar el desastre.

11.50€ (IVA inclòs)
2 de 2
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada