Cerca:   
Botiga > Joguines > Joguines per edat > Joguines de més de 12 anys

JOGUINES: Joguines de més de 12 anys

S´han trobat 310 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Catan. El joc

Catan. El joc

Klaus Teuber

Catan és un joc de taula per a tota la família que s’ha convertit en un fenomen mundial. Es tracta d’un joc que uneix estratègia, astúcia i capacitat de negociar i en el que els jugadores tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Construint pobles, establint rutes comercials, etc.

43.87€ (IVA inclòs)
Carcassonne (català)

Carcassonne (català)

Klaus-Jürgen Wrede

Carcassonne s'ha convertit en tot un clàssic dels jocs de taula que ha captivat el món sencer per la seva senzillesa i per la novetat de cada partida. Creeu entre tots una regió que sempre serà diferent. Ompliu-la de cavallers, monjos i viatgeres. I gaudiu del joc amb els amics i la família!

29.25€ (IVA inclòs)
Catan. El joc. Ampliació 5-6 jugadors

Catan. El joc. Ampliació 5-6 jugadors

Klaus Teuber

Un mapa més gran per donar cabuda a dos jugadors més. Moltes més oportunitats de marcar la teva ruta i de negociar amb els companys de l'illa. És necessari Catan – Joc Bàsic per a jugar.

24.38€ (IVA inclòs)
Troba la fulla. Joc de memòria.

Troba la fulla. Joc de memòria.

Mtm editores

Emparella les fulles amb els seus arbres amb aquest joc de memòria: qui consegueixi més parelles guanya.

19.90€ (IVA inclòs)
FlexiBall. Bola Rompecabezas 3D

FlexiBall. Bola Rompecabezas 3D

Alldoro

¡Las bolas de colores en la pelota están desordenadas! Mueve las bolas y vuelve a colocarlas en el lugar correcto. ¡Es divertido, pero es bastante complicado! Este rompecabezas es pequeño, práctico y se puede llevar a cualquier parte.

11.42€ (IVA inclòs)
Pentominos en caja de metal

Pentominos en caja de metal

Cayro

Sumérgete en la diversión y el desafío de Pentominos, figuras geométricas formadas por cuadrados idénticos que pondrán a prueba tu creatividad y destreza. Puedes realizar alguno de los 41 desafíos que trae el juego o disfrutar de la libertad para crear estructuras únicas y complejas utilizando las piezas de Pentominos, que vienen en diferentes formas y colores, estimulando así tu imaginación y pensamiento espacial.

12.71€ (IVA inclòs)
Block & Block en caja de metal

Block & Block en caja de metal

Cayro

Block & Block es un juego de habilidad, pulso firme y toma de decisiones donde deberás quitar y apilar bloques de colores. Este juego ayuda a desarrollar las habilidades motoras finas al tener que apilar y quitar los bloques con precisión y equilibrio.

7.21€ (IVA inclòs)
Balance en caja de metal

Balance en caja de metal

Cayro

Balance es un emocionante desafío de equilibrio donde debes colocar las piezas de la mejor forma posible para mantener el equilibrio y ganar. Pon a prueba tu habilidad como estratega mientras planificas y ajustas las piezas. Tira el dado y coloca la siguiente capa de elementos como se muestra en él evitando que toda la torre caiga.

8.39€ (IVA inclòs)
Rectángulo Ghost

Rectángulo Ghost

Cayro

Rectángulo puzzle de dificultad 4 sobre 5. Con un mecanismo de giro suave. Experimenta giros suaves y precisos gracias a los mecanismos de alta calidad, permitiendo un juego fluido y rápido para aquellos que buscan velocidad.

6.69€ (IVA inclòs)
Cubo Skewb

Cubo Skewb

Cayro

Cubo puzzle de dificultad 3 sobre 5. Con un mecanismo de giro suave. Experimenta giros suaves y precisos gracias a los mecanismos de alta calidad, permitiendo un juego fluido y rápido para aquellos que buscan velocidad.

6.69€ (IVA inclòs)
1 de 31
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada