Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil

LLIBRES : Infantil i juvenil

S´han trobat 1401 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Jo primer!

Jo primer!

Míriam Tirado Torras, Joan Turu Sánchez

El Lluc sempre vol ser el primer en tot: en picar l'ascensor, en triar el joc, en parlar a l'assemblea... I això suposa problemes amb la seva bessona, amb els companys de classe... i amb ell mateix, perquè no el fa sentir bé. La fada dels volcans torna a tenir una missió: ajudar el Lluc a sentir-se millor i investigar què passa quan no es competeix per tot.

14.00€ (IVA inclòs)
La primera ostra (Català)

La primera ostra (Català)

Tina Vallès, Núria Solsona

Diuen que la primera ostra era molt poruga. Moltíssim. Per això vivia tancada dins la seva closca. Fins que un dia... Plif! Un fet extraordinari ho va canviar tot per sempre. Una història que s’obre com una closca i ens empeny a mirar als demés. Eh! I també conté unes quantes curiositats sobre el fons marí.

18.70€ (IVA inclòs)
Déus mitològics. Mitologia per a nens

Déus mitològics. Mitologia per a nens

Víctor Sabaté, Peekaboo Animation

Saps qui sosté el cel perquè no caigui? I qui és l’encarregat que el sol surti cada matí i es pongui al vespre? En el màgic món dels mites, cada déu vetlla per algun element de la natura: mars, rius, volcans, muntanyes, valls... Sense ells, res del que veus al teu voltant seria possible. I no només això! També hi ha déus encarregats de representar qualitats com la bondat, la saviesa, l’odi o la ira. Descobreix qui és qui en aquest meravellós àlbum i diverteix-te amb les seves aventures.

14.90€ (IVA inclòs)
El Quixot. Adaptat per a nens

El Quixot. Adaptat per a nens

Miguel De Cervantes, Sara Marconi, Simone Frasca

En un lloc de la Manxa, el nom del qual no volem recordar, viu el Quixot, l'enginyós gentilhome a qui res li agrada més que llegir novel·les de cavalleries. N'està tan fascinat que, un dia, decideix convertir-se en cavaller i sortir a buscar aventures, com si fos un personatge més d'aquelles novel·les. L'acompanyarà el seu fidel amic i escuder Sancho Panza, amb el que viurà una infinitat de peripècies d'allò més divertides.

9.90€ (IVA inclòs)
Joan Salvat-Papasseit. Petits poemes

Joan Salvat-Papasseit. Petits poemes

Joan Salvat-Papasseit, Pep Molist, Christian Inaraja

Aquest llibre és una invitació a recórrer breument la vida del poeta Joan Salvat-Papasseit (1894-1924), a través dels seus poemes més emblemàtics i amb les il•lustracions de Christian Inaraja. Pep Molist ens escriu els passatges de la seva vida i en selecciona els poemes d’aquest poemari commemoratiu del centenari de la mort del poeta.

16.00€ (IVA inclòs)
Roland,el mitjó que volia ser actor

Roland,el mitjó que volia ser actor

Diana Nadal Millanes, Gabriel San Martín

T’haguessis imaginat mai que un mitjó et podria ajudar a ser feliç? Descobreix com relacionar-te correctament amb els altres i ser feliç de la mà d’en Roland, el nostre protagonista, un mitjó molt curiós, divertit i una mica esbojarrat, que vol complir el seu somni peti qui peti: ser actor.

18.00€ (IVA inclòs)
La reina dels petons

La reina dels petons

Kristien Aertssen

La princesa viu feliç al castell, però està absolutament necessitada de petons. La seva mare, la reina, no té temps per dedicar-li a la seva filla i li recomana anar a buscar a la reina dels petons. Aquesta història ens ensenya que, moltes vegades, recorrem el món buscant alguna cosa que, en realitat, tenim molt a prop.

15.00€ (IVA inclòs)
Viatjar sense pressa. 40 rutes per connectar amb el món

Viatjar sense pressa. 40 rutes per connectar amb el món

Carl Honoré

A peu o amb bicicleta, amb tren o amb diferents embarcacions, els viatges d’aquest llibre et permeten descobrir la història, amarar-te de paisatge i conèixer persones extraordinàries arreu del món mentre el recorres... a poc a poc. Tant si explores la ciutat rosada de Petra com si navegues al passat pel riu Nil, descobreix amb aquest llibre per què el que compta és el viatge i no el destí.

24.90€ (IVA inclòs)
L'abella de la mel

L'abella de la mel

Kirsten Hall, Isabelle Arsenault

L’abella de la mel explica la història de les abelles durant un any, de primera a primavera. Un text senzill que mostra les diferents etapes de la recol•lecció del nèctar i la fabricació de la mel, però amb una cadència d’una cançó de frases vibrants, que reflecteixen el ritme agitat i incessant de l’activitat del rusc.

14.90€ (IVA inclòs)
La meva família és especial

La meva família és especial

Anna Rayo, Mónica Armiño

La meva família és especial ens descobreix la diversitat familiar. Quins tipus diferents de famílies hi ha? Unes il•lustracions espectaculars ens endinsen dins d’una història protagonitzada per molts animals, on una àvia centenària convida la que considera que és la seva família per a la festa del seu aniversari.

13.00€ (IVA inclòs)
1 de 141
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada