Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 3 a 6 anys

LLIBRES : De 3 a 6 anys

TEMÀTIQUES

S´han trobat 1023 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Visca les ungles de colors!

Visca les ungles de colors!

Alicia Acosta, Luis Amavisca, Gusti

A Juan li encanta pintar-se les uñas de molts colors, ho gaudeix molt, tant en casa com amb una amiga seva. Pero un dia en el cole se ríen de ell diciéndole que por pintarse les uñas és una nena. Juan se sent dolido, i quan passa per segona vegada decideix no anar més a la cole amb les uñas pintades. El padre de Juan entonces decide recogerle como siempre con la sonrisa puesta, pero también con las uñas pintadas de colores.

14.90€ (IVA inclòs)
Do re mi (Català)

Do re mi (Català)

Antonio Rubio Herrero, Óscar Villán Seoane

Aquest conte malgrat l'aparent senzillesa, tant el disseny com el contingut dels llibres, a partir de temes propers als interessos dels més petits, són fruit d'un llarg procés de reflexió i creació. Fent servir els recursos del cançoner tradicional infantil (rima, ritme, enumeració, repetició, acumulació...) i unes imatges reconeixibles que destaquen sobre fons clars.

8.50€ (IVA inclòs)
Parlo com el riu

Parlo com el riu

Jordan Scott, Sydney Smith

«Em desperto cada matí envoltat pels sons de les paraules. Paraules que no soc capaç de dir.» Dedica un momento a escoltar com parles. Alguna vegada les paraules s’han quedat encalladles a la teva gola com si haguessin arrelat dins de la boca? Jordan Scott ha escrit, des de la seva pròpia experiència, un llibre poderós que destil•la autenticitat i lirisme per descriure el que sent un noi que tartamudeja. Un àlbum per a qualsevol persona que s’hagi sentit sola o simplement diferent.

14.50€ (IVA inclòs)
Adéu. Conte per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància.

Adéu. Conte per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància.

Rafa Guerrero, Jesús López Pastor

Aquest conte és una eina clau per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància, ja que proporciona un relat amb recursos que ajuden a entendre la situació per la qual passen els protagonistes.

16.95€ (IVA inclòs)
Troba l'amor. Conte per aprendre a conèixer i expressar l'amor a la infància

Troba l'amor. Conte per aprendre a conèixer i expressar l'amor a la infància

Beatriz Saguar, Nicolás Saguar, Andrés Pabón

L'amor que sentim pels nostres fills ens ajuda a transitar per les etapes més difícils de la criança. A partir d'aquest amor que reben, els nens i nenes construeixen la seva autoestima. Aquest conte és una eina clau per conèixer i expressar l'amor a la infància.

14.96€ (IVA inclòs)
Comprèn la Por. Conte per aprendre a gestionar la por a la infància

Comprèn la Por. Conte per aprendre a gestionar la por a la infància

Begoña Ibarrola López de Davalillo, Andrés Pabón

Vols conèixer i entendre la Por amb l’ajuda de l’Annabel? Aquest conte proporciona un relat interactiu i divertit, amb recursos que ajuden a entendre la situació per la que passa la protagonista.

14.96€ (IVA inclòs)
En TEO està malalt

En TEO està malalt

Violeta Denou

En aquest cas, en Teo ha emmalaltit quan estava a l'escola i el seu avi ha d'anar a buscar-lo. Com la febre i el malestar d'en Teo es mantenen, ha de visitar al metge i seguir les seves instruccions fins que en Teo es recuperi completament i pugui tornar al col·legi a jugar amb els seus amics. Acompanya a Teo durant tot el procés!

8.95€ (IVA inclòs)
Contes de la natura en 5 minuts

Contes de la natura en 5 minuts

Gabby Dawnay, Mona K

Baixant pel prat, ple de vida i llibertat, hi ha un món de meravelles que voldràs explorar. Una recopilació de contes per llegir en veu alta en cinc minuts, a la vegada que celebres els miracles que ocorren tots els dies a la natura.

21.95€ (IVA inclòs)
El meu primer llibre de bolets

El meu primer llibre de bolets

Gina Samba, Mercè Tous

Descobreix el fascinant món dels bolets amb la Júlia, en Marc, l'avi i el Tro. El primer llibre per aprendre a reconèixer els bolets dels nostres boscos.

8.95€ (IVA inclòs)
A l'hort. Llegir és fàcil 16

A l'hort. Llegir és fàcil 16

Núria Cubinsà, Txell Ribes

Col·lecció de petits llibres per a infants que s'estan iniciant en l'aprenentatge de la lectura o que manifesten poca motivació per aquest aprenentatge. Aquest llibre té dos tipus de lletra, de pal i lligada, per ser llegit en dues direccions de manera independent i poder triar en quina de les dues opcions el volem llegir. En aquest conte repassem els diferents aliments que podem trobar en un hort i les feines que s’hi desenvolupen. A més, entre les fruites i les hortalisses, trobem un cuc que anirà apareixent al llarg de la història.

4.90€ (IVA inclòs)
1 de 103
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2021 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada