Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 3 a 6 anys

LLIBRES : De 3 a 6 anys

TEMÀTIQUES

S´han trobat 1080 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Les cinc màquines de l'amor

Les cinc màquines de l'amor

Marta Prada, Mercè Tous

A la Lua li encanten els petons. En canvi, el seu germà Max no els pot suportar. La Lua està convençuda que al Max no li funciona bé la màquina de petons, fins que el seu avi els explica que l’amor fa funcionar no una sinó cinc màquines a dins nostre! Un descobriment que deixa la Lua i el Max emocionats i feliços.

16.01€ (IVA inclòs)
La llegenda de Sant Jordi Una cançó contada d'Ambauka

La llegenda de Sant Jordi Una cançó contada d'Ambauka

Laia Figueras, Josep Miquel Janés i Campmajó

Aquest és un conte basat en la cançó homònima d’Ambauka que ens explica la conegudíssima història d’aquest cavaller. Però ens la narra una mica diferent, perquè no tot el que s’explica a la llegenda ens acaba de fer el pes i nosaltres volem capgirar el món! T’hi apuntes?

18.00€ (IVA inclòs)
Els contes encadenats

Els contes encadenats

Pilar López Ávila, Carolina Marando

Els nens i les nenes a partir de 4 anys gaudiran d'una manera divertida i original de llegir alhora que aprendran paraules noves. Cada una de les paraules que connecta els vint-i-set contes comença amb una lletra diferent de l’alfabet! Un llibre preciós il•lustrat a tot color per estimular la creativitat i la lectura a través del joc.

19.95€ (IVA inclòs)
El gat rumberu. Una cançó contada de La Pegatina

El gat rumberu. Una cançó contada de La Pegatina

Núria Puyuelo, Laia Figueras, Anna Aparicio

El gat rumberu és un conte basat en la cançó homónima de La Pegatina que parla d’un gat, divertit i eixelebrat, que ens explica les peripècies de les seves set vides. Aquest llibre defensa la llibertat de poder triar des de el cor. Va en contra de les expectatives que sense voler projectem, sobretot, en els infants. Vol ser un cant a la música de carrer, a la propera, a la que ens fa vibrar.

16.90€ (IVA inclòs)
De gran vull ser... feliç 3. 6 contes per potenciar la positivitat i l'autoestima dels nens

De gran vull ser... feliç 3. 6 contes per potenciar la positivitat i l'autoestima dels nens

Anna Morató García

En aquest tercer volum hi aprofundeix; descobrirà als més petits aquest MÓN INTERIOR i els explicarà què vol dir escoltar-lo i tenir-ne cura. Aquest aprenentatge és fonamental perquè en l'adolescència i, més tard, en l'edat adulta puguin ser feliços.

17.95€ (IVA inclòs)
L'aniversari de l'Elmer

L'aniversari de l'Elmer

David McKee

Un àlbum il•lustrat molt especial per celebrar el trenta-cinquè aniversari de l’Elmer. A més d'una història entranyable d'un dels personatges més estimats per part de petits i grans, aquest llibre inclou idees per celebrar la teva pròpia festa d'aniversari al més pur estil Elmer: jocs, decoració, pastís i moltes altres sorpreses.

15.95€ (IVA inclòs)
Amics

Amics

Andrea Hensgen, Béatrice Rodriguez

Un nen solitari camina tots els dies fins al col•legi i durant el trajecte ha d’enfrontar-se a situacions que l’atemoreixen: la foscor d’un túnel, el lladruc d’un gos i les males maneres d’un llunàtic. Una tarda es troba amb un gos que també se sent sol, i que, des d’aquell moment, serà el seu fidel company. Una intensa història d’amistat i una experiència emotiva per compartir amb els més petits.

12.90€ (IVA inclòs)
19.90€ (IVA inclòs)
El temps és una flor

El temps és una flor

Julie Morstad

En aquesta meditació màgica sobre la naturalesa del temps, Julie Morstad il·lumina joiosament un concepte difícil d'entendre per als joves lectors com és el temps a través de l'exploració creativa i identificable de tot el que significa, aplicant el concepte Temps a cada persona, a cada esdeveniment, a tot.

23.00€ (IVA inclòs)
Gaudí. Un estiu inoblidable

Gaudí. Un estiu inoblidable

Carla Tabora, Rosana Faría

Gaudí troba inspiració en cada element de la natura i la seva capacitat imaginativa no coneix límits. Als onze anys no pot saber que la seva genialitat el portarà a ser un dels arquitectes més revolucionaris de tots els temps. Un bonic àlbum que ens endinsarà en els anys més importants de la vida de Gaudí, en què trobarà el seu singular estil a través del contacte amb la natura.

16.00€ (IVA inclòs)
1 de 108
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada