Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 3 a 6 anys > 6 anys

LLIBRES : 6 anys

RECERCA

  • En aquesta secció:
        

S´han trobat 503 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Parlo com el riu

Parlo com el riu

Jordan Scott, Sydney Smith

«Em desperto cada matí envoltat pels sons de les paraules. Paraules que no soc capaç de dir.» Dedica un momento a escoltar com parles. Alguna vegada les paraules s’han quedat encalladles a la teva gola com si haguessin arrelat dins de la boca? Jordan Scott ha escrit, des de la seva pròpia experiència, un llibre poderós que destil•la autenticitat i lirisme per descriure el que sent un noi que tartamudeja. Un àlbum per a qualsevol persona que s’hagi sentit sola o simplement diferent.

14.50€ (IVA inclòs)
Adéu. Conte per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància.

Adéu. Conte per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància.

Rafa Guerrero, Jesús López Pastor

Aquest conte és una eina clau per explicar la mort i acompanyar el dol a la infància, ja que proporciona un relat amb recursos que ajuden a entendre la situació per la qual passen els protagonistes.

16.95€ (IVA inclòs)
Troba l'amor. Conte per aprendre a conèixer i expressar l'amor a la infància

Troba l'amor. Conte per aprendre a conèixer i expressar l'amor a la infància

Beatriz Saguar, Nicolás Saguar, Andrés Pabón

L'amor que sentim pels nostres fills ens ajuda a transitar per les etapes més difícils de la criança. A partir d'aquest amor que reben, els nens i nenes construeixen la seva autoestima. Aquest conte és una eina clau per conèixer i expressar l'amor a la infància.

14.96€ (IVA inclòs)
En TEO està malalt

En TEO està malalt

Violeta Denou

En aquest cas, en Teo ha emmalaltit quan estava a l'escola i el seu avi ha d'anar a buscar-lo. Com la febre i el malestar d'en Teo es mantenen, ha de visitar al metge i seguir les seves instruccions fins que en Teo es recuperi completament i pugui tornar al col·legi a jugar amb els seus amics. Acompanya a Teo durant tot el procés!

8.95€ (IVA inclòs)
A l'hort. Llegir és fàcil 16

A l'hort. Llegir és fàcil 16

Núria Cubinsà, Txell Ribes

Col·lecció de petits llibres per a infants que s'estan iniciant en l'aprenentatge de la lectura o que manifesten poca motivació per aquest aprenentatge. Aquest llibre té dos tipus de lletra, de pal i lligada, per ser llegit en dues direccions de manera independent i poder triar en quina de les dues opcions el volem llegir. En aquest conte repassem els diferents aliments que podem trobar en un hort i les feines que s’hi desenvolupen. A més, entre les fruites i les hortalisses, trobem un cuc que anirà apareixent al llarg de la història.

4.90€ (IVA inclòs)
Els oficis. Llegir és fàcil 15

Els oficis. Llegir és fàcil 15

Núria Cubinsà, Txell Ribes

Col·lecció de petits llibres per a infants que s'estan iniciant en l'aprenentatge de la lectura o que manifesten poca motivació per aquest aprenentatge. Aquest llibre té dos tipus de lletra, de pal i lligada, per ser llegit en dues direccions de manera independent i poder triar en quina de les dues opcions el volem llegir. En aquest conte un nen i una nena ens expliquen els oficis a què es voldrien dedicar quan siguin grans. Els acompanya una amiga aranya que podreu anar buscant al llarg de la història.

4.90€ (IVA inclòs)
L'hivern. Llegir és fàcil 14

L'hivern. Llegir és fàcil 14

Núria Cubinsà, Txell Ribes

Col·lecció de petits llibres per a infants que s'estan iniciant en l'aprenentatge de la lectura o que manifesten poca motivació per aquest aprenentatge. Aquest llibre té dos tipus de lletra, de pal i lligada, per ser llegit en dues direccions de manera independent i poder triar en quina de les dues opcions el volem llegir. La història ens presenta un nen i una nena que ens ensenyen les característiques de l'hivern acompanyats del seu hàmster, que podreu anar buscant en cadascuna de les pàgines.

4.90€ (IVA inclòs)
La sabana. Llegir és fàcil 13

La sabana. Llegir és fàcil 13

Núria Cubinsà, Txell Ribes

Col·lecció de petits llibres per a infants que s'estan iniciant en l'aprenentatge de la lectura o que manifesten poca motivació per aquest aprenentatge. Aquest llibre té dos tipus de lletra, de pal i lligada, per ser llegit en dues direccions de manera independent i poder triar en quina de les dues opcions el volem llegir. La història ens ensenya tota una pila d’animals que viuen a la sabana amb el seu amic suricata, que podreu anar buscant en totes les pàgines.

4.90€ (IVA inclòs)
Els colors. Llegir és fàcil 12

Els colors. Llegir és fàcil 12

Núria Cubinsà, Txell Ribes

Col·lecció de petits llibres per a infants que s'estan iniciant en l'aprenentatge de la lectura o que manifesten poca motivació per aquest aprenentatge. Aquest llibre té dos tipus de lletra, de pal i lligada, per ser llegit en dues direccions de manera independent i poder triar en quina de les dues opcions el volem llegir. El conte repassa molts colors amb l’ajuda d’aliments, plantes o animals. Amb ells, hi trobaràs un camaleó que podràs anar buscant en totes les pàgines.

4.90€ (IVA inclòs)
Juguem. Llegir és fàcil 11

Juguem. Llegir és fàcil 11

Núria Cubinsà, Txell Ribes

Col·lecció de petits llibres per a infants que s'estan iniciant en l'aprenentatge de la lectura o que manifesten poca motivació per aquest aprenentatge. Aquest llibre té dos tipus de lletra, de pal i lligada, per ser llegit en dues direccions de manera independent i poder triar en quina de les dues opcions el volem llegir. La història ens presenta dos personatges molt juganers i les activitats amb què s’entretenen. Amb ells hi ha un conillet, un amic que us acompanyarà en l’experiècnia d’aprendre a llegir.

4.90€ (IVA inclòs)
1 de 51
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2021 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada