Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 3 a 6 anys > 6 anys

LLIBRES : 6 anys

RECERCA

  • En aquesta secció:
        

S´han trobat 518 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Joan Salvat-Papasseit. Petits poemes

Joan Salvat-Papasseit. Petits poemes

Joan Salvat-Papasseit, Pep Molist, Christian Inaraja

Aquest llibre és una invitació a recórrer breument la vida del poeta Joan Salvat-Papasseit (1894-1924), a través dels seus poemes més emblemàtics i amb les il•lustracions de Christian Inaraja. Pep Molist ens escriu els passatges de la seva vida i en selecciona els poemes d’aquest poemari commemoratiu del centenari de la mort del poeta.

16.00€ (IVA inclòs)
La reina dels petons

La reina dels petons

Kristien Aertssen

La princesa viu feliç al castell, però està absolutament necessitada de petons. La seva mare, la reina, no té temps per dedicar-li a la seva filla i li recomana anar a buscar a la reina dels petons. Aquesta història ens ensenya que, moltes vegades, recorrem el món buscant alguna cosa que, en realitat, tenim molt a prop.

15.00€ (IVA inclòs)
La Mieko balla

La Mieko balla

Mariko Miyata-Jancey, Skinkeape

A la Mieko li encanta ballar, i encara més si ho fa amb pantalons curts i samarreta, i no amb un mallot estret i unes mitges ridícules! La Mieko balla és un conte sobre la identitat, la inclusió i la diversitat, que anima a nens i nenes a ser ells mateixos oferint una visió oberta i fresca del món.

16.01€ (IVA inclòs)
I tu, com ho veus?

I tu, com ho veus?

Víctor Bellmont

Tot depèn del color del vidre amb què es miri! En Tomàs és un noi daltònic. Una manera divertida de descobrir les ulleres invisibles que tots portem posades. Durant un dinar familiar, es pregunta com veu el món la resta de la seva família. A través de la il·lustració, cadascun dels personatges asseguts a taula mostrarà la seva pròpia visió del moment.

17.54€ (IVA inclòs)
Mira't bé. I tu, amb quins ulls vols mirar-te?

Mira't bé. I tu, amb quins ulls vols mirar-te?

Lildami, Albert Arrayás

Entendre el món d'una forma diferent no és fàcil, sobretot quan els companys no t'entenen o et fan mofa perquè et flipen unes ulleres en forma de cor. Però la mirada de cadascú no va de veure-hi bé, sinó de com cadascú vol mirar-se.

16.95€ (IVA inclòs)
Clarís. La rateta més elegant de París

Clarís. La rateta més elegant de París

Megan Hess

I aquesta és la història de com la valenta i bona Clarís es va convertir en la rateta més elegant de París. Un deliciós conte rimat sobre el coratge, l'empatia i una ratolina molt elegant, de la mà de la il·lustradora de moda Megan Hess.

17.00€ (IVA inclòs)
Clarís. La rateta més elegant de París. Un desastre de desfilada

Clarís. La rateta més elegant de París. Un desastre de desfilada

Megan Hess

La Clarís desitjava veure una desfilada, però mai va pensar que en seria una convidada... Una ratolina valenta, una invitació perduda i una aventura molt emocionant pels carrers de París!

17.00€ (IVA inclòs)
L'equip F al rescat

L'equip F al rescat

Paula Merlán, Brenda Figueroa

La Leire, l’Adri i la Carla juguen a enfilar-se a un arbre, fins que… PLAF! La Carla cau a terra i es fa una ferida al genoll. L’EQUIP Ferida AL RESCAT! Amb bons amics a la vora, la Carla se sent més forta!

16.00€ (IVA inclòs)
El Trencanous (Brúixola)

El Trencanous (Brúixola)

Jessica Courtney-Tickle, Katy Flint

Segueix la Clara en la seva aventura màgica a través d'aquest ballet clàssic. Contempla la batalla del trencanous contra el rei dels ratolins, coneix la fada de Sucre i viatja al Regne dels Dolços, on t'esperen grans meravelles i emocions. Prem la nota que hi ha en cada pàgina perquè la història cobri vida amb la música d'"El trencanous" de Txaikovski, i després torna a escoltar cada tema al final de l'àlbum!

24.95€ (IVA inclòs)
Les quatre estacions en un dia

Les quatre estacions en un dia

Katie Cotton, Jessica Courtney-Tickle

Segueix la Jana i el seu gos Espurna mentre viatgen per la primavera, l'estiu, la tardor i l'hivern... en un sol dia! Prem la nota que hi ha en cada pàgina perquè la història cobri vida amb la música de "Les quatre estacions" de Vivaldi, i després torna a escoltar cada tema al final de l'àlbum!

24.95€ (IVA inclòs)
1 de 52
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada