Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 3 a 6 anys > 4 anys

LLIBRES : 4 anys

RECERCA

  • En aquesta secció:
        

S´han trobat 442 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Vaig d'excursió! El valor de respectar a la gent gran

Vaig d'excursió! El valor de respectar a la gent gran

Joana Galard Antiga, Sílvia Pla

Un dia, la Joa i en Blai estaven avorrits a casa de la seva tieta Estela. Aleshores, decideixen fer alguna cosa diferent... Una pista: ens hem d'aixecar del seient per deixar-hi asseure algú que té dificultats per estar-se dret.

8.00€ (IVA inclòs)
Bon dia! El valor de saludar

Bon dia! El valor de saludar

Joana Galard Antiga, Sílvia Pla

L'Andreu és el conserge se l'escola de la Joa i s'encarrega de fer moltes tasques, però els nens i nenes no saben quines. Els hi explicarà un dia a classe... Una pista: és molt important saludar.

8.00€ (IVA inclòs)
1,2,3,4,5,6 contes màgics

1,2,3,4,5,6 contes màgics

Carme Solé Vendrell, Ray Sorigué Segarra

En aquestes sis històries, es pot veure la màgia com a protagonista per transformar moments i donar explicacions, de forma senzilla, als somnis dels infants. L'arribada d'un infant al món; l'ajuda als altres; la voluntat de comunicar-se amb els animals, el cel, l'aire, etc.; la creació de la natura i la distinció entre el bé i el mal són alguns dels temes que es plantegen a partir de la màgia. al deixar que els infants coneguin i desenvolupin aquesta part més fantàstica i de pensament creatiu, ja que qualsevol projecte, abans de ser realitzat, només existeix a la nostra pròpia imaginació.

19.00€ (IVA inclòs)
La meva corona

La meva corona

Dinah Levy, Almu López

El David és el rei de la casa i flueix orgullós la seva corona per tot arreu. Però l'arribada de la seva germaneta Carolina trastoca la seva vida i ha de compartir el seu regnat amb ella. Arriba la temuda gelosia, una reacció natural entre els germans. Endinsa't en aquest preciós conte i descobreix com els seus pares idearan una forma perquè el David torni a trobar el seu lloc a la família.

15.00€ (IVA inclòs)
Qui ha estat?

Qui ha estat?

Jaume Copons, Gusti

A la Rosa sempre li toca el rebre quan a casa algú ha fet una malifeta. Però ella, fixant-s'hi molt, és capaç de trobar-ne els veritables culpables. I tu, sabràs descobrir qui ha estat?

15.90€ (IVA inclòs)
A la ciutat

A la ciutat

Dominika Lipniewska

Prepara't per a començar un viatge a través d'una ciutat bulliciosa. Troba habitatges a les alçades. Observa els diferents mitjans de transport. Escolta els sorolls dels carrers concorreguts i relaxa't als parcs tranquils. Descobreix l'art als museus, visita els teatres, els mercats i les botigues.

16.70€ (IVA inclòs)
Pim pam paraules

Pim pam paraules

Susie Hammer

Pim pam paraules és un llibre super divertit per jugar. Cal descobrir els objectes que s'amaguen entre les precioses imatges il·lustrades per Susie Hammer.

16.50€ (IVA inclòs)
El conillet blanc

El conillet blanc

Xosé Ballesteros, Oscar Villán

Es tracta d'un text de fórmula, concebut tant per ser llegit com per ser explicat, que juga amb la sonoritat i la rima. Reivindica l'amistat i el coratge, tot demostrant que la valentia no està pas renyida amb la mida.

13.00€ (IVA inclòs)
Els tentacles d'en Blef. Vergonya

Els tentacles d'en Blef. Vergonya

Eva Clemente

Un conte que tracta sobre la vergonya que senten els nens en algunes situacions i que ens ajudarà a acompanyar-los en aquesta emoció des de l'amor i el respecte perquè no els impedeixi realitzar allò que desitgen.

13.90€ (IVA inclòs)
Els tentacles d'en Blef. Gelosia

Els tentacles d'en Blef. Gelosia

Eva Clemente

Un conte que tracta sobre la gelosia (especialment aquella que sorgeix de l'arribada de nous membres a la família) i que ens ajudarà a acompanyar als petits en aquesta emoció des de l'amor i el respecte.

13.90€ (IVA inclòs)
1 de 45
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros

Telèfon de contacte

Formes de pagament

Targeta de crèdit
 
Targeta de crèdit

Contra reemborsament

Transferència bancària

 

Formes d´enviament

Missatgeria
 
MRW Missatgeria

Correu

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2019 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada