Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 3 a 6 anys > 4 anys

LLIBRES : 4 anys

S´han trobat 561 productes. Es mostren resultats del 11 al 20.

Quina escombra més guapa! Llibre interactiu

Quina escombra més guapa! Llibre interactiu

Julia Donaldson, Axel Scheffler

A l'escombra de la bruixa hi ha lloc per a ella i la seva gata, sí, però n'hi ha per a un gos, un lloro, una granota i... un drac molt afamat!? Gaudeix amb una versió màgica d'aquest classic, guardonat amb cinc premis importants i traduït a més de 40 idiomes. Amb un munt de solapes, peces mòbils i un pop-up sorpresa!

19.95€ (IVA inclòs)
Mira't bé. I tu, amb quins ulls vols mirar-te?

Mira't bé. I tu, amb quins ulls vols mirar-te?

Lildami, Albert Arrayás

Entendre el món d'una forma diferent no és fàcil, sobretot quan els companys no t'entenen o et fan mofa perquè et flipen unes ulleres en forma de cor. Però la mirada de cadascú no va de veure-hi bé, sinó de com cadascú vol mirar-se.

16.95€ (IVA inclòs)
El carrer Nadal. Un llibre acordió gegant amb pestanyes

El carrer Nadal. Un llibre acordió gegant amb pestanyes

Jonathan Emmett, Ingela P. Arrhenius

Omple't d'esperit nadalenc i celebra les festes amb aquest llibre acordió! Recorre les botigues més emblemàtiques del carrer Nadal i coneix els seus personatges divertits! Alguns fan galetes, d'altres emboliquen regals i també n'hi ha que decoren l'arbre. Els acompanyes?

14.96€ (IVA inclòs)
L'equip F al rescat

L'equip F al rescat

Paula Merlán, Brenda Figueroa

La Leire, l’Adri i la Carla juguen a enfilar-se a un arbre, fins que… PLAF! La Carla cau a terra i es fa una ferida al genoll. L’EQUIP Ferida AL RESCAT! Amb bons amics a la vora, la Carla se sent més forta!

16.00€ (IVA inclòs)
Infinit. Anar i tornar

Infinit. Anar i tornar

Míriam Tirado Torras

El Jan és conscient que la mare l'estima, però li encantaria saber fins a quin punt: «Es pot mesurar l'amor?», es pregunta. Un conte per aprendre a identificar, rebre i donar amor incondicional i per sentir-nos sempre connectats i estimats.

24.95€ (IVA inclòs)
El museu perdut

El museu perdut

Marina Sáez Rubio

No seria al·lucinant poder trobar tot el que hem anat perdent? Al 1995, una nena va perdre el guant de la mà esquerra. Quan el buscava, va ensopegar amb el lloc on va a parar tot allò extraviat: el Museu Perdut. Té un munt de pisos i està farcit de sales genials i d'andròmines que mai pensaves que tornaries a veure! Endavant, i no et perdis!

18.00€ (IVA inclòs)
La disfressa del mico petit

La disfressa del mico petit

Anna Fité, Sigrid Martínez

La família Mikicus prepara amb entusiasme una festa de disfresses, però al Mico Petit li costa triar de què vol anar disfressat… I s’acosta el dia! Aquest títol està relacionat amb l’ODS 5: Aconseguir la igualtat de gènere i empoderar totes les dones i les nenes.

9.90€ (IVA inclòs)
El monstre de colors. Doctor d'emocions

El monstre de colors. Doctor d'emocions

Anna Llenas Serra

El Monstre de Colors ara és doctor i ajuda a curar les emocions, sobretot aquelles que s'han fet tan grans que costen de digerir. Després de reconèixer i posar nom a les emocions, ara, amb l'ajuda del seu maletí, ens ensenyarà a regular-les per tal de sentir-nos millor. Ens hi acompanyes?

16.95€ (IVA inclòs)
Hortalisses de temporada

Hortalisses de temporada

Clara Corman

Un àlbum lúdic e interactiu amb el que els infants coneixeran una gran varietat d'hortalisses. Aixecant les pestanyes descobriran el seu interior. Aquest imaginari en cartró, amb textos curts i simples, és molt fàcil de manipular per als petits lectors. Al final del llibre, trobarem un calendari que recapitula l’estacionalitat de les hortalisses.

14.00€ (IVA inclòs)
Fruita de temporada

Fruita de temporada

Clara Corman

Un àlbum lúdic e interactiu amb el que els infants coneixeran una gran varietat de fruites. Aixecant les pestanyes descobriran el seu interior. Aquest imaginari en cartró, amb textos curts i simples, és molt fàcil de manipular per als petits lectors. A més és original perquè ens presenta algunes fruites exòtiques. Al final del llibre, trobarem un calendari que recapitula l’estacionalitat de les fruites.

14.00€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada