Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 7 a 11 anys > 11 anys

LLIBRES : 11 anys

S´han trobat 60 productes. Es mostren resultats del 21 al 30.

El petit príncep. Amb les aquarel·les de l´autor. Amb text original francès

El petit príncep. Amb les aquarel·les de l´autor. Amb text original francès

Antoine de Saint-Exupéry

O sigui que he viscut sol, sense ningú amb qui de veritat poder parlar, fins que vaig tenir una avaria al desert del Sahara, fa sis anys. S'havia trencat alguna cosa del motor. I com que no anava amb cap mecànic ni amb cap passatger, em vaig preparar per mirar de fer, tot sol, una reparació difícil.

14.96€ (IVA inclòs)
Avivament 11-12 anys

Avivament 11-12 anys

AA.VV.

L’èxit internacional de la col lecció es deu a la gran varietat de preguntes sobre diverses temàtiques i al seu format tan atractiu. Als pares els encantarà aquesta col lecció i els nens no podran deixar de llegir-la.

7.50€ (IVA inclòs)
El David visita el Liceu

El David visita el Liceu

Montserrat Roca I Reguant

El David i en Jan ens expliquen una fascinant visita al Liceu acompanyats per les muses de les pintures del sostre del Saló dels Miralls. Sembla que, quan ningú no la veu, Melpomene està molt atrafegada en els assajos escènics, Euterpe deixa la seva empremta en els assaigs musicals, Terpsícore selecciona el repertori de les companyies de dansa i Clio cerca documentació útil als arxius del Teatre.

16.00€ (IVA inclòs)
La Pili i el ballet misteriós

La Pili i el ballet misteriós

Montserrat Roca I Reguant

La Pili, la protagonista de la novel·la, és una noia que en la seva adolescència recent estrenada topa amb un seguit de circumstàncies (canvi d'escola; un accident, l'encontre amb l'amic més que amic, etc..) que li procuren el descobriment del ballet i el despertar de la seva vocació cap a aquest art complet.

14.00€ (IVA inclòs)
Avivament 10-11 anys

Avivament 10-11 anys

AA.VV.

Avivament és una proposta novedosa i divertida d’aprenentatge. Una col lecció de llibres de preguntes i respostes amb un format de ventall, adequada a cada edat.

7.50€ (IVA inclòs)
Igu i Lena (català)

Igu i Lena (català)

Imma Guàrdia

Quatre nens que segueixen camins molt diferents des de la seva infantesa fins a la maduresa. Què uneix les seves vides, què els guia en la seva lluita per una vida feliç? Descobreix com l’amor i l’amistat poden canviar una vida i dotar-la del màxim sentit.

12.95€ (IVA inclòs)
Pau Púding cuiner

Pau Púding cuiner

Christine Nostingler

Pau Pistulka és més conegut pels seus amics amb el nom de Pau Púding. L´àlies li ve perquè li agrada cuinar i perquè al començament només feia púdings de vainilla, que per cert es desfeien sempre! En Pau, a més de ser un bon cuiner, és un investigador audaç que resol casos dificils. Aquest cop està investigant, amb la seva amiga Rosi, l´estranya desaparició del cor d´or de la Lea, una companyaq de clase que no els cau gaire bé.

10.20€ (IVA inclòs)
La professora que feia faltes d'hortografia

La professora que feia faltes d'hortografia

Cuca Canals, José Castro

La professora Amàlia Zapatero va començar la seva nova vida a Gaston amb mal peu. Finalment aconseguiria atreure l'atenció dels seus alumnes!

10.20€ (IVA inclòs)
El petó de Lili Marleen.

El petó de Lili Marleen.

Pep Molist

Timoneda és un poble on fa temps que no plou. La gent té l'esperança que un dia torni Lili Marleen, un personatge quan va visitar el poble fa anys va portar solucions màgiques i meravelloses.

10.95€ (IVA inclòs)
El professor Sabatòtil i les piràmides d 'Egipte.

El professor Sabatòtil i les piràmides d 'Egipte.

Jordi Ortiz

El professor Sabatòtil viu aïllat en una casa sota terra al cap Norfeu, a un parell d'hores a peu de Cadaqués. Uns diuen que és un savi i uns altres, que és un vell sonat.

10.95€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada