Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 7 a 11 anys > 11 anys

LLIBRES : 11 anys

RECERCA

  • En aquesta secció:
        

S´han trobat 61 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

El teu cos mola (aprèn a descobrir-lo)

El teu cos mola (aprèn a descobrir-lo)

Marta Torrón, Cristina Torrón (Menstruita)

El cos femení explicat de manera clara i divertida! Un llibre imprescindible perquè totes les noies estableixin una relació sana amb el cos, per prevenir problemes i per saber tot el que cal sobre el despertar de la sexualitat.

15.95€ (IVA inclòs)
Tresors naturals que hem de protegir

Tresors naturals que hem de protegir

Ana Alonso, Violeta Monreal

En el nostre planeta hi ha tresors naturals que hem de protegir: el bosc més màgic, la fossa marina més profunda, el mar de sal més blanc... Descobreix aquests indrets i també d'altres llocs espectaculars, bonics, profunds, refrescants, fràgils, immensos o inquietants, que formen part dels tresors de la natura.

17.50€ (IVA inclòs)
Vint-i-set dinosaures

Vint-i-set dinosaures

Teresa Muñoz

El Nil fa un temps que no està bé. Li costa concentrar-se a l'escola, i amb els amics i companys la cosa tampoc no rutlla gaire, a excepció del Roc, el seu millor amic, i de la seva gossa Lily, que sempre li fa costat. Ja fa més d'un any que va morir el seu pare i des d'aleshores tot ha empitjorat. De vegades pensa que s'ha tornat boig, sobretot quan parla amb el Mazzy, el robot que té a mig muntar a sobre de la taula, o quan veu monstres a la seva habitació i llavors es concentra en les enganxines de dinosaures que té a la paret per superar el mal tràngol. Se'n sortirà amb tot plegat?

10.95€ (IVA inclòs)
La regla mola (si saps com funciona)

La regla mola (si saps com funciona)

Anna Salvia, Cristina Torrón (Menstruita)

Aquest llibre t'explica tot el que necessites saber per viure aquests canvis amb confiança i benestar. Perquè tenir la regla mola, però cal saber com funciona. Un llibre imprescindible per totes les noies que estan començant a fer el canvi, que acaben de tenir la seva primera regla o que porten alguns anys menstruant.

15.95€ (IVA inclòs)
Descobrim l'energia

Descobrim l'energia

Johannes Hirn, Verónica Sanz, Eduard Altarriba

En aquest àlbum magníficament il·lustrat i amb dinàmics diagrames veurem d'on prové l'energia, com ha evolucionat el seu coneixement, des del descobriment del foc als avenços en energia nuclear, i com l'ésser humà ha après a aprofitar-la de maneres diferents per fer que la seva vida sigui més fàcil.

19.90€ (IVA inclòs)
El Petit Príncep. Un llibre carrusel

El Petit Príncep. Un llibre carrusel

Antoine de Saint-Exupéry

El carrusel d'El Petit Príncep es desplega com un teatre de paper i conté sis imatges en relleu que, travessades per la llum i ombres delicades, donen vida a escenes famoses. Un llibre ideal per a tots els amants de la joia literària, la meditació en forma de faula i el conte de fades que ens va llegar el poeta i aviador Antoine de Saint-Exupéry.

9.95€ (IVA inclòs)
Microbis

Microbis

Sheddad Kaid-Salah Ferrón, Eduard Altarriba Bigas

En qualsevol lloc, miris on miris, el terra, una gota d'aigua, l'aire i fins i tot la teva pell, hi ha éssers vius massa petits com per poder ser vistos. Són els MICROBIS; organismes vius individuals formats per una sola cèl·lula, imprescindibles per a la vida a la Terra. Capaços del millor i del pitjor, des d'aportar l'oxigen que respirem a l'atmosfera a emmalaltir-nos i fins i tot de crear epidèmies i pandèmies. Endinsa't al minúscul món dels microorganismes de la mà del Professor Darwin i descobreix aquestes criatures fascinants.

21.90€ (IVA inclòs)
Fluidoteca (català)

Fluidoteca (català)

Berta Páramo

Fluidoteca és un inventari apassionant dels fluids corporals dirigit a petits lectors, i no tan petits. Un viatge divertit i colorit (més de 10 pantones diferents!) pels fluids del cos que farà passar una bona estona als més petits. I als no tan petits. ;)

17.00€ (IVA inclòs)
El vermell mola

El vermell mola

Lucia Zamolo

Un llibre que es troba a la frontera entre el llibre informatiu, el diari, la novel·la gràfica i el manual d'autoajuda.

16.50€ (IVA inclòs)
Billy Elliot (català)

Billy Elliot (català)

Melvin Burgess

A en Billy, la vida se li capgira un dia que es fixa en unes nenes que fan ballet al mateix gimnàs on ell va de mala gana a fer boxa per seguir amb la tradició familiar. Queda fascinat per la màgia de la dansa i decideix provar-ho. Però el pare i el germà gran, inmersos en una vaga minera que ja fa molt de temps que dura, no accepten que el noi vulgui fer ballet.

9.00€ (IVA inclòs)
1 de 7
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada