Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > Primers lectors de 0 a 2 anys > 2 anys

LLIBRES : 2 anys

RECERCA

  • En aquesta secció:
        

S´han trobat 261 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Les meves primeres compositores

Les meves primeres compositores

Severine Cordier

Cada il·lustració d'aquest llibre conté un botó que farà sonar melodies de diferents compositores destacades. El meu primer llibre de sons per conèixer dones compositores!

9.95€ (IVA inclòs)
Les meves primeres melodies per a nadons

Les meves primeres melodies per a nadons

Severine Cordier

Cada il·lustració d'aquest llibre conté un botó que farà sonar melodies de música relaxant per al teu nadó. Un inspirador primer llibre de sons per trobar pau i harmonia!

9.95€ (IVA inclòs)
Bona nit, BobiBlú!

Bona nit, BobiBlú!

Elsa Punset, Sr. Sánchez

A Bona nit, BobiBlú!, els nostres amiguets es preparen per a l'hora màgica d'anar-se'n a dormir després d'un dia ple de rialles i emocions. Ja estan llestos per escoltar el conte i per dir la paraula preferida dels BobiBlú... Quina deu ser? A veure si ho endevines! Una nova col•lecció d'Elsa Punset per al públic preescolar.

14.96€ (IVA inclòs)
Ets un campió, BobiBlú!

Ets un campió, BobiBlú!

Elsa Punset, Sr. Sánchez

Una nova col•lecció d'Elsa Punset per al públic preescolar. Ets un campió, BobiBlú!, els nostres amiguets estan molt emocionats preparant la seva actuació sorpresa per a la festa de final de curs. Què deuen haver preparat? A més a més, aprendran que si es treballa en equip tot surt millor i és més divertit.

14.96€ (IVA inclòs)
Els amics de BobiBlú

Els amics de BobiBlú

Elsa Punset, Sr. Sánchez

En aquesta col•lecció preescolar, Elsa Punset, l'autora de referència en l'àmbit de la intel•ligència emocional, ajudarà els més petits de la casa a gestionar les emocions a través de rutines i hàbits divertits, i mitjançant pistes senzilles incloses al final del llibre. En Els amics de Bobiblú, els nens i les nenes aprendran que els amics són un tresor que cal conservar compartint, escoltant i sobretot, jugant.

14.96€ (IVA inclòs)
Bon dia, BobiBlú

Bon dia, BobiBlú

Elsa Punset, Sr. Sánchez

A Bon dia, Bobiblú!, els nostres amiguets donen la benvinguda al dia amb alegria, esmorzen i es preparen per anar al parc, però... abans cal recollir-ho tot i desar-ho al seu lloc! Per mitjà de les seves aventures i vivències, i d'un resum senzill al final del llibre amb pistes molt útils, tant pares com nens aprendran a entrenar les rutines de cada dia i les habilitats personals, i a enfortir la intel•ligència emocional dels més petits.

14.96€ (IVA inclòs)
El meu llibre d'olors i colors. Les estacions

El meu llibre d'olors i colors. Les estacions

Mr. Iwi

Reconeixes aquestes olors tan bones que t'envolten? Gràcies a les il·lustracions, descobreix un color a cada pàgina. Endevina quin element d’aquest color s’amaga rere la solapa. Associa cada element amb la seva olor fregant el dibuix amb el dit.

10.95€ (IVA inclòs)
El meu primer llibre de les formes

El meu primer llibre de les formes

Eric Carle

Quina forma té la síndria? I aquest bonic estel? Descobreix-ho en aquest colorit llibre, amb el qual t'ho passaràs d'allò més bé aprenent mentre reconeixes i relaciones les formes amb les seves il•lustracions. Marietes amb forma de cúpula, estels amb forma de diamant… i molt més! Aprèn les formes de manera divertida i entretinguda amb aquest llibre didàctic de la nova col•lecció de l'autor de L'erugueta golafre.

8.95€ (IVA inclòs)
El meu primer llibre dels colors

El meu primer llibre dels colors

Eric Carle

De quin color són els arbres? I aquest bonic ocell? Descobreix-ho en aquest colorit llibre, amb el que t'ho passaràs d'allò més bé aprenent mentre reconeixes i relaciones els colors amb les seves il•lustracions. Flors roses, raïm morat… i molt més! Aprèn els colors de manera divertida i entretinguda amb aquest llibre didàctic de la nova col•lecció de l'autor de L'erugueta golafre.

8.95€ (IVA inclòs)
Em portaré molt bé

Em portaré molt bé

Chris Haughton

El Simó vol ser el millor gos del món. Es portarà molt bé. Però quan l’Alfonso, el seu amo, surt a fer un encàrrec, el Simó veu que a la taula de la cuina hi ha un deliciós pastís i és que.. és que... No ho pot evitar! I després veu un gat! Al Simó li encanta perseguir gats... Ser bo sempre és molt difícil. Sobretot per al Simó!

10.90€ (IVA inclòs)
1 de 27
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada