Cerca:   
Botiga > Joguines > Per tipus de joguina > Jocs d'estratègia

JOGUINES: Joguines de més de 12 anys - jocs d'estratègia

RECERCA

  • En aquesta secció:
        

S´han trobat 76 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Catan. El joc

Catan. El joc

Klaus Teuber

Catan és un joc de taula per a tota la família que s’ha convertit en un fenomen mundial. Es tracta d’un joc que uneix estratègia, astúcia i capacitat de negociar i en el que els jugadores tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Construint pobles, establint rutes comercials, etc.

43.87€ (IVA inclòs)
Carcassonne (català)

Carcassonne (català)

Klaus-Jürgen Wrede

Carcassonne s'ha convertit en tot un clàssic dels jocs de taula que ha captivat el món sencer per la seva senzillesa i per la novetat de cada partida. Creeu entre tots una regió que sempre serà diferent. Ompliu-la de cavallers, monjos i viatgeres. I gaudiu del joc amb els amics i la família!

29.25€ (IVA inclòs)
Catan. El joc. Ampliació 5-6 jugadors

Catan. El joc. Ampliació 5-6 jugadors

Klaus Teuber

Un mapa més gran per donar cabuda a dos jugadors més. Moltes més oportunitats de marcar la teva ruta i de negociar amb els companys de l'illa. És necessari Catan – Joc Bàsic per a jugar.

24.38€ (IVA inclòs)
Un día en las carreras

Un día en las carreras

Devir

Un Día en las Carreras es un juego de mesa en el que tú y tus amigos pasaréis un día estupendo en las carreras, abucheando y apostando a vuestros caballos favoritos, cuyo destino depende de cada tirada de dados. ¡Corre perdigón!

39.01€ (IVA inclòs)
Classic Art

Classic Art

Reiner Knizia

Classic Art es un juego de predicciones competitivo en el que los jugadores encarnan a conservadores de arte que tratan de reunir las mejores colecciones de arte. Solo los conservadores más intuitivos serán honrados por los eruditos del mundo del arte.

41.15€ (IVA inclòs)
3 Ring Circus

3 Ring Circus

Fabio Lopiano, Remo Conzadori

El circo llega a la ciudad y la emoción y alegría se palpan en las calles. Malabaristas, magos y bestias salvajes captan el interés y la imaginación de un público entregado. ¡Monta el mejor espectáculo del país e intenta fusionar tu negocio con el del mayor magnate del circo de todos los tiempos!

36.40€ (IVA inclòs)
Océanos de papel

Océanos de papel

B. Cathala, T. Rivière

¡Crea océanos de papiroflexia! Hazte con una buena mano de cartas, juega sus efectos y toma la iniciativa para terminar la ronda. ¿Te atreves a darle una última oportunidad a tus rivales para tratar de maximizar tu propia puntuación?

12.93€ (IVA inclòs)
The number

The number

Hisashi Hayashi

Un juego de faroleo y riesgos calculados en el que deberás vencer a tus adversarios demostrando tu astucia... ¡o tu audacia! The Number presenta una cuidada mezcla de mecánicas de juego: faroleo y cálculo de riesgos, pero también un poco de suposición (adelantarse a los próximos movimientos del adversario y adaptar en consecuencia tu estrategia).

15.67€ (IVA inclòs)
Terra Mare. Un juego-puzle para 2 4 jugadores

Terra Mare. Un juego-puzle para 2 4 jugadores

Jon-Paul Jacques

¡Un juego-puzle! Un jugador es Tierra, otro es Mar. Por turnos, colocan losetas en un mapa medieval para completar áreas de tierra o de mar y así obtener puntos. Utilizan losetas de Volver a jugar de Robar para cerrar áreas y ganar puntos adicionales.

29.26€ (IVA inclòs)
Happy Bee

Happy Bee

Helvetiq

En Happy Bee, coleccionarás cartas de flores seleccionando las abejas con las que vas a jugar. Piénsate bien tu decisición, porque dejarás oportunidades disponibles para otros jugadores.

17.24€ (IVA inclòs)
1 de 8
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada