Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 7 a 11 anys > 8 anys

LLIBRES : 8 anys

S´han trobat 228 productes. Es mostren resultats del 11 al 20.

El meu hort

El meu hort

Gerda Müller

La Sofia és una nena de ciutat, però passa les vacances al camp amb els seus avis. A la casa hi ha un hort magnífic on creixen tota mena de verdures. Així, la Sofia descobrirà els misteris de les plantes i els secrets que s’amaguen sota terra. Vols conèixer-los tu també?

16.95€ (IVA inclòs)
Els laberints de Sant Jordi

Els laberints de Sant Jordi

Roser Calafell Serra

Sant Jordi no troba el camí per arribar a Montblanc. I la princesa no troba el camí de sortida per fugir del bosc. I el drac no pot arribar fins a la princesa i menjar-se-la... Ajuda els personatges del conte a trobar el camí per poder continuar la història. Diversió per a tota la família.

5.95€ (IVA inclòs)
On/off. Un conte per aprendre a desconnectar

On/off. Un conte per aprendre a desconnectar

Elisenda Roca, Cristina Losantos

Un conte per aprendre a desconnectar. L'Adela, en Roger i en Tamirat són molt bons amics. Però tot canvia el dia que a en Roger li fan un regal inesperat: un mòbil! Els seus dos amics de l'ànima veuen com en Roger es transforma i ja no és el que era: se'l veu com hipnotitzat i està sempre pendent del mòbil. I el pitjor de tot és que s'adonen que hi ha més nens com ell!

9.90€ (IVA inclòs)
Parlo com el riu

Parlo com el riu

Jordan Scott, Sydney Smith

«Em desperto cada matí envoltat pels sons de les paraules. Paraules que no soc capaç de dir.» Dedica un momento a escoltar com parles. Alguna vegada les paraules s’han quedat encalladles a la teva gola com si haguessin arrelat dins de la boca? Jordan Scott ha escrit, des de la seva pròpia experiència, un llibre poderós que destil•la autenticitat i lirisme per descriure el que sent un noi que tartamudeja. Un àlbum per a qualsevol persona que s’hagi sentit sola o simplement diferent.

14.50€ (IVA inclòs)
Atles del món. Per conèixer i respectar el planeta

Atles del món. Per conèixer i respectar el planeta

Somnins

Coneix els tresors naturals del planeta, descobreix el fràgil equilibri de la vida a la Terra, i converteix-te en activista contra el canvi climàtic. En aquest atles del món il·lustrat amb mapes detallats, veuràs que l'ésser humà pot malmetre el planeta, però també pot respectar-lo i habitar-lo d'una manera més sostenible.

18.00€ (IVA inclòs)
Els ballets més bells. Amb escenaris desplegables i magnífiques il.lustracions

Els ballets més bells. Amb escenaris desplegables i magnífiques il.lustracions

Élodie Fondacci, Gemma Romàn, Hasson Création

Descobriu en aquest llibre sis ballets escollits entre els més bells i els més coneguts, presentats amb tota finesa per Élodie Fondacci i Gemma Romàn. L'univers meravellós de la dansa i de la música clàssica ressuscita gràcies a unes meravelloses il·lustracions realitzades en papers retallats i a uns extractes sonors escollits entre els més emblemàtics.

24.95€ (IVA inclòs)
Llegendes i rondalles catalanes

Llegendes i rondalles catalanes

Cesk Freixas

En aquest meravellós àlbum il.lustrat, Cesk Freixas ens acosta les llegendes i rondalles catalanes plenes de cançons i personatges fantàstics com ara dracs, gegants, cavallers, princeses... i fins i tot sirenes!

19.95€ (IVA inclòs)
Fill de dracs

Fill de dracs

Sébastien Perez, Justine Brax

Tenien el vol majestuós. Els ullals més esmolats que els d'un tigre blanc. Res no igualava el foc que treien per la boca. En Yomon mirava els dracs amb admiració. El seu desig més gran era arribar a ser com ells...

17.50€ (IVA inclòs)
El príncep que volia portar vestit

El príncep que volia portar vestit

Patricia Vilar Ruiz, Maria Risques Blasi

De forma casual‚ el príncep Fim es posa el vestit d’una donzella de la cort i… sorpresa!‚ es veu tan afavorit que decideix que‚ a partir d’aquell instant‚ sempre durà vestit. En aquesta aventura el nostre protagonista es trobarà amb seriosos problemes per fer canviar d’opinió el seu pare‚ que és un rei d’allò més tossut. Haurà de lluitar contra els prejudicis i estereotips de gènere d’un món medieval tradicional.

15.00€ (IVA inclòs)
Swift i Brainy. Missió Prehistòria

Swift i Brainy. Missió Prehistòria

Blanca Álvarez, Diego Aldaz

El Swift i la Brainy han viatjat a la prehistòria i necessiten la teva ajuda per a memoritzar tot el que ocorri en aquesta aventura i poder tornar a casa. Aconseguireu la medalla de la supermemòria?

9.95€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada