Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 7 a 11 anys > 10 anys

LLIBRES : 10 anys

S´han trobat 84 productes. Es mostren resultats del 11 al 20.

Microbis

Microbis

Sheddad Kaid-Salah Ferrón, Eduard Altarriba Bigas

En qualsevol lloc, miris on miris, el terra, una gota d'aigua, l'aire i fins i tot la teva pell, hi ha éssers vius massa petits com per poder ser vistos. Són els MICROBIS; organismes vius individuals formats per una sola cèl·lula, imprescindibles per a la vida a la Terra. Capaços del millor i del pitjor, des d'aportar l'oxigen que respirem a l'atmosfera a emmalaltir-nos i fins i tot de crear epidèmies i pandèmies. Endinsa't al minúscul món dels microorganismes de la mà del Professor Darwin i descobreix aquestes criatures fascinants.

21.90€ (IVA inclòs)
Fluidoteca (català)

Fluidoteca (català)

Berta Páramo

Fluidoteca és un inventari apassionant dels fluids corporals dirigit a petits lectors, i no tan petits. Un viatge divertit i colorit (més de 10 pantones diferents!) pels fluids del cos que farà passar una bona estona als més petits. I als no tan petits. ;)

17.00€ (IVA inclòs)
El vermell mola

El vermell mola

Lucia Zamolo

Un llibre que es troba a la frontera entre el llibre informatiu, el diari, la novel·la gràfica i el manual d'autoajuda.

16.50€ (IVA inclòs)
Billy Elliot (català)

Billy Elliot (català)

Melvin Burgess

A en Billy, la vida se li capgira un dia que es fixa en unes nenes que fan ballet al mateix gimnàs on ell va de mala gana a fer boxa per seguir amb la tradició familiar. Queda fascinat per la màgia de la dansa i decideix provar-ho. Però el pare i el germà gran, inmersos en una vaga minera que ja fa molt de temps que dura, no accepten que el noi vulgui fer ballet.

9.00€ (IVA inclòs)
Bitxopoemes i altres bèsties

Bitxopoemes i altres bèsties

Leire Bilbao, Maite Mutuberria

Volen, repten i rugeixen poèticament. En aquests versos, divertits i juganers, habiten conegudes criatures que ens sorprendran amb el seu enginy i originalitat.

15.00€ (IVA inclòs)
Off (català)

Off (català)

Xavier Salomó

OFF és un àlbum sense paraules sobre els riscos de l’energia nuclear. A través d’un seguit d’imatges evocatives, l’àlbum narra com una nena aconsegueix retornar la vida a un paisatge erm i monòton, fruit dels efectes de l’energia nuclear.

14.90€ (IVA inclòs)
Nenes i nens. Cadascuna, cadascun, diferent

Nenes i nens. Cadascuna, cadascun, diferent

Aingeru Mayor Martínez, Susana Monteagudo Duro

Al món hi ha moltes nenes i molts nens. Milers de milions. I no n hi ha dos que siguin iguals. Cadascuna, cadascun, és nena o nen a la seva manera. N hi ha que porten els cabells llargs i n hi ha que els porten curts. Hi ha qui porta arracades i hi ha qui no. Moltes nenes es disfressen de princesa i alguns nens també. I hi ha nenes que es disfressen de pirata, com molts nens. Cada nena és nena a la seva manera. Cada nen és nen a la seva manera. I que bonic que és que cadascuna, que cadascun, pugui ser com és!

12.00€ (IVA inclòs)
Explica-m'ho 101 preguntes fetes per nens i nenes sobre un tema apassionant

Explica-m'ho 101 preguntes fetes per nens i nenes sobre un tema apassionant

Katharina Von Der Gathen, Anke Kuhl

Però, què és el que han de saber els nens i les nenes de primària? Tant com vulguin, diuen els experts. I què volen saber? Això és el que podreu veure per les preguntes que fan, i que l’Explica-m’ho recull. Una àvia pot tenir fills? Una dona es queda embarassada cada vegada que fa sexe? Quants espermatozoides produeixen els homes? Hi ha animals gais? Es pot fer sexe sota l’aigua? Per què es pot perdre un bebè? La imaginació i les ganes de saber no tenen límits. Aquestes són algunes de les preguntes que trobareu en aquest llibre tan voluminós com informatiu i diverti

19.50€ (IVA inclòs)
La mestra és un Capità

La mestra és un Capità

Antonio Ferrara, Anna Laura Cantone

Una mestra actual i valenta explica en primera persona els equilibris que fa amb les mil obligacions paral·leles de la professió i de la vida privada.

12.90€ (IVA inclòs)
La iaia no hi toca

La iaia no hi toca

José Ignacio Valenzuela, Patricio Betteo

Com diries "estel" sense fer servir paraules com "rombe" o "paper"? Mmm… Jo, l’únic que sé, és que la meva iaia no hi toca. Ah, i que té la culpa de tot. Sí, de tot! Sempre hi ha algú que té la culpa que ens agradi allò que tant ens agrada, o que no ens agradi allò que mai no ens ha agradat. Els meus pares tenen feina, i no em queda més remei que passar-me les tardes a casa de la iaia Petúnia. Però sospito que en porta alguna de cap, i no m’ho penso perdre…

13.95€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada