Cerca:   
Inici > Nosaltres >

Drets reservats


 
© Drets reservats 2002-2020 Majo Mexa Producciones Ceamic Tots els Drets Reservats.
© Drets reservats 2001-2020 ergoprojects.com Derechos de Contenido Reservados.
 
DRETS D'AUTOR..
Tots els continguts d'aquesta web (Incloent, però no limitat a, text, logotips, contingut, fotografies, àudio, botons, noms comercials i vídeo) estan subjectes a drets de propietat per les lleis de Drets d'Autor i altres lleis relatives a Internacionals Majo Mexa Produccions Ceamic i de tercers titulars dels mateixos que han autoritzat degudament la seva inclusió.
 
En cap cas s'entendrà que es concedeix cap llicència o s'efectua renúncia, transmissió, cessió total o parcial d'aquests drets ni es confereix cap dret, i especialment, d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests contingut sense la prèvia autorització expressa de Majo Mexa Produccions Ceamic o dels titulars corresponents.
 
L'ús d'imatges, fragments de vídeos i altre material que sigui objecte de protecció dels drets d'autor, serà exclusivament per a fins educatius i informatius, i qualsevol ús diferent com el lucre, reproducció, edició o modificació, serà perseguit i sancionat pel respectiu titular dels drets d'autor.
 
DRETS D'ÚS
Queda prohibit copiar, reproduir, distribuir, publicar, transmetre, difondre, o en qualsevol manera explotar qualsevol part d'aquest servei sense l'autorització prèvia per escrit de Majo Mexa Produccions Ceamic o dels titulars corresponents. No obstant això, vostè podrà baixar material al seu ordinador personal per a ús exclusivament personal o educatiu i no comercial limitat a una còpia per pàgina. No pot remoure o alterar de la còpia cap llegenda de Drets d'Autor o la que manifesti l'autoria del material.
 
HIPERENLLAÇOS
Educallibres.com no autoritza l'ús de "frames", Logos o gràfics. No requereix demanar permís per a utilitzar una lliga d'hipertext només si aquesta lliga el porta a ergoprojects.com en una finestra separada, i on la URL de ergoprojects.com sigui clarament visible, sempre que aquesta lliga no tingui finalitats comercials. En qualsevol altre cas no es podrà realitzar cap vincle a ergoprojects.com des d'una altra web sense el previ i exprés consentiment per escrit de Majo Mexa Produccions Ceamic.
 
EXPLOTACIÓ COMERCIAL
Majo Mexa Produccions Ceamic és la titular, en exclusiva, per a l'explotació comercial de Educallibres.com

 

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada