Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 7 a 11 anys > 9 anys

LLIBRES : 9 anys

RECERCA

  • En aquesta secció:
        

S´han trobat 138 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Déus mitològics. Mitologia per a nens

Déus mitològics. Mitologia per a nens

Víctor Sabaté, Peekaboo Animation

Saps qui sosté el cel perquè no caigui? I qui és l’encarregat que el sol surti cada matí i es pongui al vespre? En el màgic món dels mites, cada déu vetlla per algun element de la natura: mars, rius, volcans, muntanyes, valls... Sense ells, res del que veus al teu voltant seria possible. I no només això! També hi ha déus encarregats de representar qualitats com la bondat, la saviesa, l’odi o la ira. Descobreix qui és qui en aquest meravellós àlbum i diverteix-te amb les seves aventures.

14.90€ (IVA inclòs)
El Quixot. Adaptat per a nens

El Quixot. Adaptat per a nens

Miguel De Cervantes, Sara Marconi, Simone Frasca

En un lloc de la Manxa, el nom del qual no volem recordar, viu el Quixot, l'enginyós gentilhome a qui res li agrada més que llegir novel·les de cavalleries. N'està tan fascinat que, un dia, decideix convertir-se en cavaller i sortir a buscar aventures, com si fos un personatge més d'aquelles novel·les. L'acompanyarà el seu fidel amic i escuder Sancho Panza, amb el que viurà una infinitat de peripècies d'allò més divertides.

9.90€ (IVA inclòs)
Roland,el mitjó que volia ser actor

Roland,el mitjó que volia ser actor

Diana Nadal Millanes, Gabriel San Martín

T’haguessis imaginat mai que un mitjó et podria ajudar a ser feliç? Descobreix com relacionar-te correctament amb els altres i ser feliç de la mà d’en Roland, el nostre protagonista, un mitjó molt curiós, divertit i una mica esbojarrat, que vol complir el seu somni peti qui peti: ser actor.

18.00€ (IVA inclòs)
Viatjar sense pressa. 40 rutes per connectar amb el món

Viatjar sense pressa. 40 rutes per connectar amb el món

Carl Honoré

A peu o amb bicicleta, amb tren o amb diferents embarcacions, els viatges d’aquest llibre et permeten descobrir la història, amarar-te de paisatge i conèixer persones extraordinàries arreu del món mentre el recorres... a poc a poc. Tant si explores la ciutat rosada de Petra com si navegues al passat pel riu Nil, descobreix amb aquest llibre per què el que compta és el viatge i no el destí.

24.90€ (IVA inclòs)
Els supertafaners. Mates del dia a dia. Respostes ràpides per a preguntes enginyoses

Els supertafaners. Mates del dia a dia. Respostes ràpides per a preguntes enginyoses

Vox Editorial, Bruno Martínez Tabares

Les respostes de la col•lecció "Els Supertafaners" han satisfet la curiositat de milers de joves lectors. El volum dedicat a les matemàtiques descobreix qui va ser Pitàgores, quines formes surten quan tallem una llonganissa, com mesurem la pluja, què pasa quan divideixo per 7, per què les lletres del teclat són on són o quines lletres es repeteixen més en català.

16.95€ (IVA inclòs)
Els supertafaners. Invents. Respostes ràpides per a preguntes enginyoses

Els supertafaners. Invents. Respostes ràpides per a preguntes enginyoses

Vox Editorial

Les respostes de la col•lecció "Els Supertafaners" han satisfet la curiositat de milers de joves lectors. El volum dedicat als invents mostra qui va inventar el paper higiènic, si un telèfon pot ser intel•ligent, des de quan fem servir mapes, què és un xip o quin invent ens podríem haver estalviat.

16.95€ (IVA inclòs)
La volta al món en 80 instruments

La volta al món en 80 instruments

Nancy Dickmann, Sue Downing

Amb aquest llibre explorarem una cova musical, ens endinsarem a l'interior d'un piano i farem música sense tocar cap instrument. Sacsejarem, pessigarem, rascarem, bufarem i picarem tota mena d'instruments i, fins i tot, farem els nostres. Us animeu a fer la volta al món en 80 instruments?

14.94€ (IVA inclòs)
El drac de Sant Jordi

El drac de Sant Jordi

Care Santos, Dani Cruz

Des del seu naixement en una família de dracs nobles i cruels, on hi havia dracs realment temibles, passant pel seu caràcter tímid, fins l'error que va cometre Sant Jordi en voler matar-lo sense coneixe'l. Per fi un dels protagonistes de la llegenda de Sant Jordi explica la seva versió de la història, que deixarà amb la boca oberta tots aquells qui l'escoltin i, de segur, canviarà la visió de la llegenda.

14.00€ (IVA inclòs)
Parlo com el riu

Parlo com el riu

Jordan Scott, Sydney Smith

«Em desperto cada matí envoltat pels sons de les paraules. Paraules que no soc capaç de dir.» Dedica un momento a escoltar com parles. Alguna vegada les paraules s’han quedat encalladles a la teva gola com si haguessin arrelat dins de la boca? Jordan Scott ha escrit, des de la seva pròpia experiència, un llibre poderós que destil•la autenticitat i lirisme per descriure el que sent un noi que tartamudeja. Un àlbum per a qualsevol persona que s’hagi sentit sola o simplement diferent.

14.50€ (IVA inclòs)
Els ballets més bells. Amb escenaris desplegables i magnífiques il.lustracions

Els ballets més bells. Amb escenaris desplegables i magnífiques il.lustracions

Élodie Fondacci, Gemma Romàn, Hasson Création

Descobriu en aquest llibre sis ballets escollits entre els més bells i els més coneguts, presentats amb tota finesa per Élodie Fondacci i Gemma Romàn. L'univers meravellós de la dansa i de la música clàssica ressuscita gràcies a unes meravelloses il·lustracions realitzades en papers retallats i a uns extractes sonors escollits entre els més emblemàtics.

24.95€ (IVA inclòs)
1 de 14
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada