Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 7 a 11 anys > 9 anys

LLIBRES : 9 anys

S´han trobat 139 productes. Es mostren resultats del 11 al 20.

Els ballets més bells. Amb escenaris desplegables i magnífiques il.lustracions

Els ballets més bells. Amb escenaris desplegables i magnífiques il.lustracions

Élodie Fondacci, Gemma Romàn, Hasson Création

Descobriu en aquest llibre sis ballets escollits entre els més bells i els més coneguts, presentats amb tota finesa per Élodie Fondacci i Gemma Romàn. L'univers meravellós de la dansa i de la música clàssica ressuscita gràcies a unes meravelloses il·lustracions realitzades en papers retallats i a uns extractes sonors escollits entre els més emblemàtics.

24.95€ (IVA inclòs)
Descobrim l'energia

Descobrim l'energia

Johannes Hirn, Verónica Sanz, Eduard Altarriba

En aquest àlbum magníficament il·lustrat i amb dinàmics diagrames veurem d'on prové l'energia, com ha evolucionat el seu coneixement, des del descobriment del foc als avenços en energia nuclear, i com l'ésser humà ha après a aprofitar-la de maneres diferents per fer que la seva vida sigui més fàcil.

19.90€ (IVA inclòs)
Fill de dracs

Fill de dracs

Sébastien Perez, Justine Brax

Tenien el vol majestuós. Els ullals més esmolats que els d'un tigre blanc. Res no igualava el foc que treien per la boca. En Yomon mirava els dracs amb admiració. El seu desig més gran era arribar a ser com ells...

17.50€ (IVA inclòs)
El Petit Príncep. Un llibre carrusel

El Petit Príncep. Un llibre carrusel

Antoine de Saint-Exupéry

El carrusel d'El Petit Príncep es desplega com un teatre de paper i conté sis imatges en relleu que, travessades per la llum i ombres delicades, donen vida a escenes famoses. Un llibre ideal per a tots els amants de la joia literària, la meditació en forma de faula i el conte de fades que ens va llegar el poeta i aviador Antoine de Saint-Exupéry.

9.95€ (IVA inclòs)
Microbis

Microbis

Sheddad Kaid-Salah Ferrón, Eduard Altarriba Bigas

En qualsevol lloc, miris on miris, el terra, una gota d'aigua, l'aire i fins i tot la teva pell, hi ha éssers vius massa petits com per poder ser vistos. Són els MICROBIS; organismes vius individuals formats per una sola cèl·lula, imprescindibles per a la vida a la Terra. Capaços del millor i del pitjor, des d'aportar l'oxigen que respirem a l'atmosfera a emmalaltir-nos i fins i tot de crear epidèmies i pandèmies. Endinsa't al minúscul món dels microorganismes de la mà del Professor Darwin i descobreix aquestes criatures fascinants.

21.90€ (IVA inclòs)
Fluidoteca (català)

Fluidoteca (català)

Berta Páramo

Fluidoteca és un inventari apassionant dels fluids corporals dirigit a petits lectors, i no tan petits. Un viatge divertit i colorit (més de 10 pantones diferents!) pels fluids del cos que farà passar una bona estona als més petits. I als no tan petits. ;)

17.00€ (IVA inclòs)
Més contes per educar infants feliços

Més contes per educar infants feliços

Begoña Ibarrola Lopez de Davalillo, Jesús Gabán Bravo

La felicitat és un estat de plenitud i harmonia interior, una actitud personal davant la vida. Amb aquest llibre, que conté també comentaris per a pares i educadors, podreu fer que els infants desenvolupin les seves capacitats i portin una existència feliç.

21.00€ (IVA inclòs)
Mapamundi. Totes les coses que es poden explicar sobre un mapa

Mapamundi. Totes les coses que es poden explicar sobre un mapa

Raquel Martín

Algunes de les coses més meravelloses i interessants resulten més fàcils d'entendre si s'expliquen sobre un mapa del món. Les precioses pàgines d'aquest Mapamundi t'explicaran els llargs viatges de les balenes, els menjars típics de cada zona del món o la diversitat de la flora i fauna repartides per tots els continents.

19.90€ (IVA inclòs)
Contes per a famílies felices Il·lustracions de josé luis navarro

Contes per a famílies felices Il·lustracions de josé luis navarro

Begoña Ibarrola Lopez de Davalillo, José Luis Navarro García

A Contes de bona nit per a famílies felices, Begoña Ibarrola ens presenta vint històries protagonitzades per tota mena d'animals que ens acosten a diferents tipus de famílies i ens mostren les claus per aconseguir l'harmonia entre tots els seus membres: diàleg, llibertat d'expressió, optimisme, confiança, cooperació, comprensió...

19.95€ (IVA inclòs)
El gran pla. Economia per a nens i nenes

El gran pla. Economia per a nens i nenes

Isabel Armijo Cruz, Elisenda Adell

Per complir el seu somni de fer-se milionaris i de saber conservar per sempre els seus diners, l'Erik, l'Àlex i l'Enara han de començar pel principi i aprendre nocions bàsiques d'economia. Per això, recorren als seus besavis i amb ells emprenen una apassionant viatge que els porta a créixer, no només en la seva formació econòmica, sinó també aprenent valors fonamentals per a la vida adulta en societat. Així, descobreixen que ser milionaris no és tal com ells es pensaven.

12.00€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada