Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 7 a 11 anys > 9 anys

LLIBRES : 9 anys

S´han trobat 139 productes. Es mostren resultats del 21 al 30.

El gran pla. Economia per a nens i nenes

El gran pla. Economia per a nens i nenes

Isabel Armijo Cruz, Elisenda Adell

Per complir el seu somni de fer-se milionaris i de saber conservar per sempre els seus diners, l'Erik, l'Àlex i l'Enara han de començar pel principi i aprendre nocions bàsiques d'economia. Per això, recorren als seus besavis i amb ells emprenen una apassionant viatge que els porta a créixer, no només en la seva formació econòmica, sinó també aprenent valors fonamentals per a la vida adulta en societat. Així, descobreixen que ser milionaris no és tal com ells es pensaven.

12.00€ (IVA inclòs)
Bitxopoemes i altres bèsties

Bitxopoemes i altres bèsties

Leire Bilbao, Maite Mutuberria

Volen, repten i rugeixen poèticament. En aquests versos, divertits i juganers, habiten conegudes criatures que ens sorprendran amb el seu enginy i originalitat.

15.00€ (IVA inclòs)
Nenes i nens. Cadascuna, cadascun, diferent

Nenes i nens. Cadascuna, cadascun, diferent

Aingeru Mayor Martínez, Susana Monteagudo Duro

Al món hi ha moltes nenes i molts nens. Milers de milions. I no n hi ha dos que siguin iguals. Cadascuna, cadascun, és nena o nen a la seva manera. N hi ha que porten els cabells llargs i n hi ha que els porten curts. Hi ha qui porta arracades i hi ha qui no. Moltes nenes es disfressen de princesa i alguns nens també. I hi ha nenes que es disfressen de pirata, com molts nens. Cada nena és nena a la seva manera. Cada nen és nen a la seva manera. I que bonic que és que cadascuna, que cadascun, pugui ser com és!

12.00€ (IVA inclòs)
La mestra és un Capità

La mestra és un Capità

Antonio Ferrara, Anna Laura Cantone

Una mestra actual i valenta explica en primera persona els equilibris que fa amb les mil obligacions paral·leles de la professió i de la vida privada.

12.90€ (IVA inclòs)
La iaia no hi toca

La iaia no hi toca

José Ignacio Valenzuela, Patricio Betteo

Com diries "estel" sense fer servir paraules com "rombe" o "paper"? Mmm… Jo, l’únic que sé, és que la meva iaia no hi toca. Ah, i que té la culpa de tot. Sí, de tot! Sempre hi ha algú que té la culpa que ens agradi allò que tant ens agrada, o que no ens agradi allò que mai no ens ha agradat. Els meus pares tenen feina, i no em queda més remei que passar-me les tardes a casa de la iaia Petúnia. Però sospito que en porta alguna de cap, i no m’ho penso perdre…

13.95€ (IVA inclòs)
El meu tiet Patxunguis

El meu tiet Patxunguis

José Ignacio Valenzuela, Patricio Betteo

«Patxunguis!», va exclamar el meu tiet quan em vaig plantar sense avisar a la porta de casa seva. Cridant, sí. Perquè el meu tiet és així: quan una cosa li agrada, apuja el to de veu i acaba cridant perquè s’entusiasma i és feliç. I, a l’inrevés, si hi ha alguna cosa que no li agrada, també t’ho fa saber al màxim volum i res del món no el fa canviar d’opinió. És divertit, però els meus pares no s’hi entenen gens. Bé, ni amb mi, ni amb les mascotes, ni entre ells… Se’n van de viatge tots sols per mirar de solucionar els seus problemes. Mentrestant, jo haig de passar l’estiu amb el meu tiet Nino i les seves trenta mil regles estranyes. De vegades es vesteix de gala sense cap motiu, o fa trucs de màgia i et sorprèn amb coses que ni t’imagines, però sospito que el meu tiet amaga alguna cosa al seu cor…

13.95€ (IVA inclòs)
La fleca del carrer dels diumenges

La fleca del carrer dels diumenges

Alexis Galmot

Quan surt de l’orfenat, en Jack Talboni ha d’escullir el seu ofici: serà forner. Després de passar l’infantesa alimentant-se de mosques i de llaunes de sardines, esdevé un mestre en l’art de la barra de pa no massa cuita i de les lioneses de xocolata. Això, capgirarà la vida dels veïns del seu barri. Una fada blava, un rellotge capritxós, Les quatre estacions de Vivaldi… conduiran en Jack cap un destí imprevisible.

16.00€ (IVA inclòs)
Kid i la cimera dels animals

Kid i la cimera dels animals

Gwenaël David, Simon Bailly

Una poderosa novel·la sobre ecologia i la necessitat de respectar la vida salvatge, en la qual l’heroïna és una estudiant de secundària d’11 anys que segueix els passos de Greta Thunberg.

17.90€ (IVA inclòs)
Plantes domesticades i altres mutants

Plantes domesticades i altres mutants

Iban Eduardo Muñoz, Alberto Montt

Aquest llibre intentarà respondre a alguns dubtes que encara no sabies que tenies. Una manera divertida d'entendre com, per exemple, han anat canviant les espècies al llarg del temps. Perfecte per a satisfer la curiositat dels més petits a través de l'humor i explicacions accessibles per comprendre i assimilar coneixements complexos.

17.90€ (IVA inclòs)
Ballets màgics. Una aventura musical

Ballets màgics. Una aventura musical

Ginnie Hsu

Un llibre interactiu que t'apropa al meravellós món del ballet a través de la bellesa d'El llac dels cignes o a la fantasia d'El trencanous.

24.95€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada