Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 7 a 11 anys

LLIBRES : De 7 a 11 anys

TEMÀTIQUES

S´han trobat 496 productes. Es mostren resultats del 11 al 20.

El meu primer llibre. El cos humà. Treu el cap per explorar el teu cos!

El meu primer llibre. El cos humà. Treu el cap per explorar el teu cos!

Yujin Shin, Varios Autores

El primer llibre sobre el cos per a petits plens de curiositat per saber. Llibre el còmode format del qual permetrà als petits lectors accedir, gairebé per primera vegada, a un dels temes més fascinants per a ells: el seu cos!

15.95€ (IVA inclòs)
La volta al món en 80 instruments

La volta al món en 80 instruments

Nancy Dickmann, Sue Downing

Amb aquest llibre explorarem una cova musical, ens endinsarem a l'interior d'un piano i farem música sense tocar cap instrument. Sacsejarem, pessigarem, rascarem, bufarem i picarem tota mena d'instruments i, fins i tot, farem els nostres. Us animeu a fer la volta al món en 80 instruments?

14.94€ (IVA inclòs)
El Trencanous (Brúixola)

El Trencanous (Brúixola)

Jessica Courtney-Tickle, Katy Flint

Segueix la Clara en la seva aventura màgica a través d'aquest ballet clàssic. Contempla la batalla del trencanous contra el rei dels ratolins, coneix la fada de Sucre i viatja al Regne dels Dolços, on t'esperen grans meravelles i emocions. Prem la nota que hi ha en cada pàgina perquè la història cobri vida amb la música d'"El trencanous" de Txaikovski, i després torna a escoltar cada tema al final de l'àlbum!

24.95€ (IVA inclòs)
Les quatre estacions en un dia

Les quatre estacions en un dia

Katie Cotton, Jessica Courtney-Tickle

Segueix la Jana i el seu gos Espurna mentre viatgen per la primavera, l'estiu, la tardor i l'hivern... en un sol dia! Prem la nota que hi ha en cada pàgina perquè la història cobri vida amb la música de "Les quatre estacions" de Vivaldi, i després torna a escoltar cada tema al final de l'àlbum!

24.95€ (IVA inclòs)
El llarg viatge de Joan Miró

El llarg viatge de Joan Miró

Gemma Gallardo, Marta Altés

El llarg viatge de Joan Miró és la història d'un nen fascinat per l'art i per la natura; un nen que va perseguir el seu somni amb tenacitat i va acabar convertint-se en un dels artistes més reconeguts del món. ¿Vols acompanyar-lo en aquest llarg viatge?

14.90€ (IVA inclòs)
Daniela i les dones pirata de la història

Daniela i les dones pirata de la història

Susanna Isern & Gómez

Coneix les vides i aventures de les deu dones pirata més importants de la història. La Daniela descobreix un antic llibre de la seva àvia amb les històries de deu valentes dones pirata. Des de les mars de la Xina fins a les costes de Nova York, des de l'antiga Grècia fins als temps moderns, aquestes dones pirata van solcar els oceans a la recerca de riqueses.

17.90€ (IVA inclòs)
El drac de Sant Jordi

El drac de Sant Jordi

Care Santos, Dani Cruz

Des del seu naixement en una família de dracs nobles i cruels, on hi havia dracs realment temibles, passant pel seu caràcter tímid, fins l'error que va cometre Sant Jordi en voler matar-lo sense coneixe'l. Per fi un dels protagonistes de la llegenda de Sant Jordi explica la seva versió de la història, que deixarà amb la boca oberta tots aquells qui l'escoltin i, de segur, canviarà la visió de la llegenda.

14.00€ (IVA inclòs)
Sant Jordi i el drac (Susaeta)

Sant Jordi i el drac (Susaeta)

Mònica A. Falguera, Kasandra

Descobreix els detalls de la llegenda de sant Jordi i per què el dia 23 d´abril, dia dels enamorats a Catalunya, els nois regalen una rosa a la seva xicota.

4.95€ (IVA inclòs)
La Diada de Sant Jordi. Libro de Cartón

La Diada de Sant Jordi. Libro de Cartón

Carles Sala i Vila, Roser Calafell

Olor de roses, caixes plenes de llibres, parades al carrer, gent comprant contes, ambient de festa... Segur que avui és Sant Jordi: la festa del llibre i la rosa!

13.50€ (IVA inclòs)
El meu hort

El meu hort

Gerda Müller

La Sofia és una nena de ciutat, però passa les vacances al camp amb els seus avis. A la casa hi ha un hort magnífic on creixen tota mena de verdures. Així, la Sofia descobrirà els misteris de les plantes i els secrets que s’amaguen sota terra. Vols conèixer-los tu també?

16.95€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada