Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 3 a 6 anys > 3 anys

LLIBRES : 3 anys

S´han trobat 484 productes. Es mostren resultats del 11 al 20.

Bona nit, BobiBlú!

Bona nit, BobiBlú!

Elsa Punset, Sr. Sánchez

A Bona nit, BobiBlú!, els nostres amiguets es preparen per a l'hora màgica d'anar-se'n a dormir després d'un dia ple de rialles i emocions. Ja estan llestos per escoltar el conte i per dir la paraula preferida dels BobiBlú... Quina deu ser? A veure si ho endevines! Una nova col•lecció d'Elsa Punset per al públic preescolar.

14.96€ (IVA inclòs)
Ets un campió, BobiBlú!

Ets un campió, BobiBlú!

Elsa Punset, Sr. Sánchez

Una nova col•lecció d'Elsa Punset per al públic preescolar. Ets un campió, BobiBlú!, els nostres amiguets estan molt emocionats preparant la seva actuació sorpresa per a la festa de final de curs. Què deuen haver preparat? A més a més, aprendran que si es treballa en equip tot surt millor i és més divertit.

14.96€ (IVA inclòs)
Els amics de BobiBlú

Els amics de BobiBlú

Elsa Punset, Sr. Sánchez

En aquesta col•lecció preescolar, Elsa Punset, l'autora de referència en l'àmbit de la intel•ligència emocional, ajudarà els més petits de la casa a gestionar les emocions a través de rutines i hàbits divertits, i mitjançant pistes senzilles incloses al final del llibre. En Els amics de Bobiblú, els nens i les nenes aprendran que els amics són un tresor que cal conservar compartint, escoltant i sobretot, jugant.

14.96€ (IVA inclòs)
Bon dia, BobiBlú

Bon dia, BobiBlú

Elsa Punset, Sr. Sánchez

A Bon dia, Bobiblú!, els nostres amiguets donen la benvinguda al dia amb alegria, esmorzen i es preparen per anar al parc, però... abans cal recollir-ho tot i desar-ho al seu lloc! Per mitjà de les seves aventures i vivències, i d'un resum senzill al final del llibre amb pistes molt útils, tant pares com nens aprendran a entrenar les rutines de cada dia i les habilitats personals, i a enfortir la intel•ligència emocional dels més petits.

14.96€ (IVA inclòs)
Gran quadern montessori especial. Concentració, atenció i memoria

Gran quadern montessori especial. Concentració, atenció i memoria

Larousse Editorial

Per treballar a casa amb la pedagogia Montessori, aquest quadern amb més de 100 activitats per a infants a partir de 3 anys està dissenyat per treballar capacitats com ara la concentració, l'atenció i la memòria, així com per afavorir-ne els aprenentatges.

15.50€ (IVA inclòs)
La disfressa del mico petit

La disfressa del mico petit

Anna Fité, Sigrid Martínez

La família Mikicus prepara amb entusiasme una festa de disfresses, però al Mico Petit li costa triar de què vol anar disfressat… I s’acosta el dia! Aquest títol està relacionat amb l’ODS 5: Aconseguir la igualtat de gènere i empoderar totes les dones i les nenes.

9.90€ (IVA inclòs)
El monstre de colors. Doctor d'emocions

El monstre de colors. Doctor d'emocions

Anna Llenas Serra

El Monstre de Colors ara és doctor i ajuda a curar les emocions, sobretot aquelles que s'han fet tan grans que costen de digerir. Després de reconèixer i posar nom a les emocions, ara, amb l'ajuda del seu maletí, ens ensenyarà a regular-les per tal de sentir-nos millor. Ens hi acompanyes?

16.95€ (IVA inclòs)
Hortalisses de temporada

Hortalisses de temporada

Clara Corman

Un àlbum lúdic e interactiu amb el que els infants coneixeran una gran varietat d'hortalisses. Aixecant les pestanyes descobriran el seu interior. Aquest imaginari en cartró, amb textos curts i simples, és molt fàcil de manipular per als petits lectors. Al final del llibre, trobarem un calendari que recapitula l’estacionalitat de les hortalisses.

14.00€ (IVA inclòs)
Fruita de temporada

Fruita de temporada

Clara Corman

Un àlbum lúdic e interactiu amb el que els infants coneixeran una gran varietat de fruites. Aixecant les pestanyes descobriran el seu interior. Aquest imaginari en cartró, amb textos curts i simples, és molt fàcil de manipular per als petits lectors. A més és original perquè ens presenta algunes fruites exòtiques. Al final del llibre, trobarem un calendari que recapitula l’estacionalitat de les fruites.

14.00€ (IVA inclòs)
Som-hi, a banyar-se!

Som-hi, a banyar-se!

Taro Gomi

Un àlbum divertit, ideal per contar, ple de sorpreses, jocs visuals i onomatopeies, que aborda l’hàbit quotidià del bany amb gràcia i originalitat. Amb unes il•lustracions senzilles, definides, expressives, Som-hi, a banyar-se! constitueix un recurs més per fomentar l’autonomia dels infants a l’hora d’afrontar les tasques quotidianes com desvestir-se i netejar-se.

16.00€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada