Cerca:   
Botiga > Llibres > Infantil i juvenil > De 3 a 6 anys > 3 anys

LLIBRES : 3 anys

S´han trobat 485 productes. Es mostren resultats del 21 al 30.

Som-hi, a banyar-se!

Som-hi, a banyar-se!

Taro Gomi

Un àlbum divertit, ideal per contar, ple de sorpreses, jocs visuals i onomatopeies, que aborda l’hàbit quotidià del bany amb gràcia i originalitat. Amb unes il•lustracions senzilles, definides, expressives, Som-hi, a banyar-se! constitueix un recurs més per fomentar l’autonomia dels infants a l’hora d’afrontar les tasques quotidianes com desvestir-se i netejar-se.

16.00€ (IVA inclòs)
La meva àvia és un nen, com jo

La meva àvia és un nen, com jo

Alaine Agirre, Ainara Azpiazu

Alaine Agirre y Ainara Azpiazu ens apropen una emotiva història sobre una àvia y el seu net y sobre l’amor y la comprensió que va més enllà dels codis establerts pels adults.

15.00€ (IVA inclòs)
Mira dins!

Mira dins!

Àngels Navarro, Teresa Bellón

Amb divertides solapes a cada escena, fàcils d’obrir, aquest llibre està ple de diversió i sorpreses pels més petits. Gaudiran endevinant el que hi ha amagat a l’armari, a la nevera, a la caixa d’eines, a la caseta del gos... Mentre exploren la casa habitació a habitació: de la cuina al garatge.

9.89€ (IVA inclòs)
El llibre dels culs

El llibre dels culs

Eva Manzano, Emilio Urberuaga

No sabem gran cosa dels culs. En aquest llibre divulgatiu descobrirem la seva història, parlarem dels culs humans i dels culs del món animal, dels tipus de culs que hi ha i dels colors que poden arribar a tenir! No hi ha dos culs iguals, per això és important conèixer-los bé.

16.90€ (IVA inclòs)
El jardí d'en Bernat

El jardí d'en Bernat

Marianne Dubuc

Vet aquí un jardí. Un jardí normal i corrent, amb flors, plantes, i habitants que hi viuen tot l'any. Un matí, sense previ avís, una llavor cau del cel i aterra al jardí, pertorbant la vida tranquil•la dels habitants d'aquest petit món.

14.00€ (IVA inclòs)
El vermell no està empipat, el blau no està trist

El vermell no està empipat, el blau no està trist

Alicia Acosta, Luis Amavisca, Anuska Allepuz

La guineu arriba al parc i tots li pregunten molt preocupats si es troba bé. Ell està feliç i no entén què passa. Resulta que la guineu porta un jersei blau, i el blau és el color de la tristesa, oi? La seva amiga ossa li posa immediatament un jersei groc. Ara sí, tot és a lloc. Però per què els colors han de reflectir les emocions que sentim? I si poguéssim utilitzar-los com volguéssim? O inclús barrejar-los!

15.90€ (IVA inclòs)
L'erugueta golafre 1 2 3. Llibre titella de dit

L'erugueta golafre 1 2 3. Llibre titella de dit

Eric Carle

Beascoa presenta l'obra mestra d'Eric Carle en un format ben divertit per als més petits. 1 poma deliciosa, 2 peres fresques, 3 prunes àcides,... L’erugueta golafre té molta gana, i vol menjar-se tot el que apareix en aquest llibre de cartró.

13.95€ (IVA inclòs)
La pera és la repera

La pera és la repera

Vivim Del Cuentu, Sebastià Serra

Les fruites i verdures d'aquest conte viuen diferents situacions en el dia a dia com les que poden experimentar els nens i nenes en l'entorn familiar i escolar. Un conte divertit i ple d'emocions. La pera és tan creguda que la resta de fruites se n'acaben afartant.

7.45€ (IVA inclòs)
Barrejacolors

Barrejacolors

Marina Sáez Rubio

Llibre per fomentar l'aprenentatge dels colors tot jugant i vivint una història d'aventures en mons fantàstics amb uns personatges entranyables.

19.95€ (IVA inclòs)
La meva primera col.lecció de dinosaures

La meva primera col.lecció de dinosaures

Matteo Gaule

En aquests vuit fantàstics llibres podràs llegir sobre el fascinant món dels dinosaures que van poblar la Terra fa milions d'anys.

19.95€ (IVA inclòs)
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada