S´han trobat 515 productes. Es mostren resultats del 71 al 80.
Rafa Guerrero, Chema García
El trastorn per dèfificit d’atenció amb hiperactivitat, més conegut per la seva sigla, TDAH, és un dels trastorns neurològics més diagnosticats en la infància i l’adolescència. Els adults tendim a mal interpretar els símptomes dels nens que tenen aquest trastorn. Creiem que són ganduls, indisciplinats, pesats, desendreçats i immadurs perquè volen, però, en realitat, aquestes són les conseqüències d’un trastorn que ha de ser tractat des de diferents àmbits.
Javier Urra, Andrés Pabón
Som animals amb capacitat per riure, per plorar, per imaginar, per sentir l’espiritualitat, per elaborar la nostàlgia. Però al cap i a la fi som animals, amb instints, amb pors descomunals, amb comportaments tribals, aferrats al nostre espai. Per això és lògic que respectem la resta d’animals, tots ells. Aquest conte fomenta la cura dels animals i la natura.
Javier Urra, Andrés Pabón
Fa molta il·lusió rebre un regal, i més quan és per sorpresa, i ja és genial si ens agrada. Però també resulta molt gratifificant regalar, sorprendre, il·lusionar, veure la cara de satisfacció de qui rep el regal. És per això que hem d’educar els nens perquè siguin agraïts quan reben un regal, i també perquè siguin generosos. Aquest conte mostra com és de bonic regalar i no ser egoista.
Javier Urra, Andrés Pabón
Hi ha aspectes essencials per a la vida, com ara l’aire o l’aigua, que són béns no sols d’incalculable valor, sinó necessaris. Ens n’hem de convèncer i hem de transmetre els petits detalls: que no hem de contaminar; que no hem de malbaratar; que hem de netejar, de purifificar, d’estalviar. Ens hi va l’existència. Aquest conte fomenta els hàbits dirigits a aquests objectius essencials.
Javier Urra, Andrés Pabón
El respecte a un mateix i als altres és fonamental, necessari, obligatori. Respecte a les persones, als animals, al nostre planeta. No es tracta només de tolerar, sinó d’acceptar, de respectar. També per ser respectats. Respecte a les tradicions, a les diferents cultures, a altres maneres d’entendre la cultura i l’art. Aquest conte fomenta aquest valor esencial per tot ésser viu.
Mónica Fraca Villar, Mª Jesús Santos Heredero
Un de cada tres homes i una de cada quatre dones desenvoluparà algun tipus de càncer durant la seva vida. Probablement, per això, els nostres fills tindran contacte amb la malaltia oncològica de manera directa o indirecta a la seva infància. És molt important que els adults de l’entorn del nen li ajudem a travessar aquesta situació de la manera més natural possible, perquè l’experiència no sigui tan dolorosa.
Jorge Barudy, Maryorie Dantagnan, Mª Jesús Santos Heredero
Els nens i nenes afectats per traumes necessiten i tenen dret a que els adults del seu entorn els donin afecte, seguretat i comprensió, reconeixent la injustícia de ser afectats per successos en els quals ells no tenen cap culpa.
Olga Barroso, Mª Jesús Santos Heredero
La violència de gènere és un greu problema social que traspassa totes les fronteres geogràfiques, socials i temporals. Hi ha moltes manifestacions de la violencia de gènere; una d’elles, de la qual tracta aquest Senticonte, és la violència que exerceix un home contra una dona en una relació de parella. És imprescindible assegurar un bon tracte cap a la infància per aconseguir que els nens es desenvolupin sanament.
Natividad Pérez Álvarez, Mª Jesús Santos Heredero
La reproducció assistida humana és una situació cada vegada més habitual a causa de diversos motius: retard de la maternitat, incorporació de la dona al món laboral, inestabilitat econòmica i precarietat laboral, estils de vida amb molt d’estrès i dificultats en la fertilitat tant de l’home com de la dona. Entendre el procés i saber el que implica és fonamental en una societat que veu necessària, i utilitza, aquesta ajuda.
José Antonio Luengo Latorre, Mª Jesús Santos Heredero
El conte pretén reflexionar sobre un dels reptes més importants en el moment actual: usar d’una manera raonable i saludable les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC). Aconseguir l’equilibri adequat. Evitar els riscos del seu mal ús, de l’accés a continguts inadequats (violència, sexe, apologia de l’autolesió o de les malalties del comportament alimentari, entre d’altres) i, sobretot, de la hiperconnectivitat. Tot això és una necessitat en l’educació dels nostres nens, nenes i adolescents. Buscar la proporció i la sensatesa. I l’harmonia. És possible aconseguir-ho? Sens dubte. Però aquest objectiu requereix dedicació, paciència, implicació, converses.
Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...